Starity

Olivia Wilde szerint Jason Sudeikis arra hajt, hogy kisemmizze őt

2023. március 24. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő csúnya gyermekelhelyezési procedúra közepén tart, ez derült ki a dokumentumokból.

hirdetés

Továbbrais zajlik Jason Sudeikis és Olivia Wilde gyermekelhelyezési pere: a két híresség nagyon csúnyán szakított, és úgy tűnik, a gyerekeik esetében sem tudnak békésen dűlőre jutni.

A hivatalos dokumentumok szerint Wilde úgy gondolja, hogy Jason addig csűri-csavarja a bírósági ügyüket, amíg Wilde ki nem fogy a pénzéből. 

Míg Jason megengedheti magának, hogy beadványt beadványra halmozzon és ezzel a saját malmára hajtsa a vizet, Olivia ezt nem teheti meg. 

- írta Wilde ügyvédje, aki szerint Jason minden eszközzel próbálkozik annak érdekében, hogy anyagilag ellehetetlenítse exét.

A legutóbbi bírósági döntéseket a TMZ szerint Olivia javára hozták meg: Sudeikis javaslata ellenére nem New Yorkban, hanem Kaliforniában fog zajlani a per. A színésznő ettől függetlenül "alattomosnak" nevezte Jasont, mert szerinte "rosszhiszeműen cselekszik" a gyerekeik jövőjét tekintve, és "megfélemlítéssel, trükközéssel próbál nyerni".

Wilde a per során ahhoz ragaszkodik, hogy a gyerekek Los Angelesben maradjanak, Sudeikis viszont szeretné, ha Brooklynban lenne a székhelyük. A színésznő azonban úgy gondolja, ennek azért nincs értelme, mert a gyerekek iskoláztatása nem ott volt eredetileg.

Jasonnek nincs joga adósságokig perelni Oliviát, csak azért, hogy utána kérvényezze, hogy vonják meg Oliviától az igény szerinti gyerek- illetve feleségtartást. 

- jelentették ki az ügyvédek, akik szerint Wilde pontosan tudja, hogy Jason sokkal tehetősebb nála.

Olivia a beadványban kijelentette, úgy gondolta, hogy ő és Sudeikis békésen fogják megoldani az ügyeiket, de az exe félrevezette őt:

Úgy volt, hogy január közepén elkezdünk járni egy családterapeutához. Úgy gondoltam, hogy elsimulnak a dolgok, és egy békésebb, tiszteletteljesebb stílusban folytatjuk. Ehelyett megtudtam, hogy egész idő alatt, amíg én a gyerekek látogatásának időbeosztásáról tárgyaltam Kaliforniában, Jason a New York-i gyermekelhelyezést tervezte a hátam mögött.

- jelentette ki a Page Six szerint.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek