Starity

Jeremy Renner már magától sétál - Pár hónapja szenvedett életveszélyes balesetet

2023. március 27. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Jeremy Renner antigravitációs futópadon sétál már három hónappal a hóeke balesete után. Elképesztően gyorsan javul az állapota.

hirdetés

Közel három hónappal azután, hogy Jeremy Renner súlyos hóeke balesetet szenvedett, amikor megpróbálta megakadályozni, hogy a jármű az unokaöccsét üsse el, olyan felvételeket tett közzé, amelyeken a fizikoterápia részeként sétál egy antigravitációs futópadon. A videóban egy másik férfinak magyarázza el, hogy a felszerelés lehetővé teszi számára, hogy "kisebb súlyt" érezzen járás közben.

Olyan ez, mint egy bottal menni

- mondja a videóban, és úgy becsüli, hogy a futópadnak köszönhetően csak a súlya 40 százalékát érzi. Az ilyen berendezések antigravitációs technológiával segítenek a rehabilitációs felépülésben sérülés vagy műtét után. Javítják az erőnlétet és az állóképességet.

Rennernek a baleset következtében több mint harminc csontja eltört, helikopterrel szállították a nevadai otthona közelében lévő kórházba. A színész sürgősségi műtéten esett át a sérülései miatt, amelyek között tompa mellkasi trauma és ortopédiai sérülések is szerepeltek.

via Yahoo!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek