Starity

Sztárok, akik felnőttként viseltek fogszabályzót

2023. március 28. 17:05   |   

Cikkünkben bemutatunk 10 hírességet, akik felnőttként viseltek fogszabályzót.

hirdetés
Sztárok, akik felnőttként viseltek fogszabályzót

A hírességektől sok mindent irigyelhetünk: lélegzetelállító, tervezői ruhakölteményekben jelennek meg, a bőrük természetesen ragyogó és olyan, mintha nem is lennének pórusaik, a frizurájuk mindig tökéletes, nem is beszélve az alakjukról. Mégis, talán a hibátlanul sorakozó, fehéren csillogó fogaik azok, amelyek a leginkább ámulatba ejtenek minket. Ez persze nem is csoda, hiszen a kifogástalan, gyönyörű mosolyt nem egyszerű elérni – de ahogyan nekünk, úgy nekik sem.

Tény, hogy az ő rendelkezésükre állnak a világ legjobb fogorvosai és a pénzzel megvásárolható legmodernebb lehetőségek, ennek ellenére nekik is hasonló procedúrákon kell átmenniük, mint nekünk, „földi halandóknak”. A következőkben olyan sztárokat mutatunk be, akik maguk is megszenvedtek a szépségért, és voltak olyan bátrak, hogy felnőtt korukban vállalták a fogszabályozás kihívásait.

Ha mi magunk is éppen azon gondolkodunk, hogy bele kellene vágnunk a fogszabályozásba, de tartunk a folyamattól – és persze a fogadtatástól –, akkor inspirálódjunk a sztároktól! Íme, tíz olyan ismerős arc a vörös szőnyegről, akik felnőtt korukban vállalták a fogszabályozás nehézségeit.

A No Doubt énekesnője, Gwen Stefani 30 éves volt, amikor megszerezte a fogszabályzóját, amit büszkén megvillantott minden paparazzi előtt. A sztár elmondta, hogy mindig is szerette volna rendbe tetetni a mosolyát, ám mielőtt befutott, erre nem volt pénze.

A láthatatlan fogszabályozás előnyeire az egyik legjobb példa Tom Cruise, aki 40 éves volt, amikor belevágott a dologba. Korábban többféle beavatkozást is végeztetett már a fogsorával, például többször fehérítette, de a pontot az i-re a szabályozás tette fel – mi pedig alig vettük észre, olyan tökéletes volt a kivitelezése! Szintén feltűnésmentes volt Nicolas Cage fogszabályzója, amit ő is 40 éves kora körül vállalt be. Ám az ő esetében nem egy modern megoldásról volt szó, csupán arról, hogy az alsó fogsorát tetette rendbe, ahol sokkal kevésbé látványos a fém sín.

Faye Dunaway az a világhírű színésznő, aki kifejezetten idős korban döntött a fogainak rendbetétele mellett, és ez nem véletlen. A sztár elmondása szerint, a kora előrehaladtával a fogai elmozdultak, így 61 évesen vállalta a szabályozást.

A Hajrá, csajok! és a Bad Boys sztárja, Gabrielle Union-Wade mindig is szerette a valódi énjét, a valódi külsejét megmutatni a közösségi oldalain. Így aligha lepte meg a rajongóit, amikor néhány évvel ezelőtt egy fogszabályzós fotót posztolt magáról – a magyarázata annyi volt, hogy a fogai elkezdtek elmozdulni, így lépnie kellett az ügyben.

Senkinek sem tűnhetett fel, pedig Katherine Heigl mosolya a 27 idegen igen forgatása során éppen fogszabályozás alatt volt. A színésznő egy modern technológián alapuló, bármikor kivehető szabályozót használt, amit az egyes jelenetek előtt gyorsan eltávolított. Elmondása szerint, a filmes karrierjét sosem befolyásolta az a két foga, ami egy kissé kiállt a „sorból”, ám abban az időben épp a saját esküvőjét tervezte, ahol szeretett volna tökéletes mosollyal tündökölni.

Talán többen is emlékeznek arra, amikor Beyoncé még 2011 táján fém fogszabályzót viselt – mindezt azért, hogy lelkileg támogassa a fiatalabb rajongóit. Neki tehát még csak nem is volt szüksége a technológiára, mégis úgy döntött, bevállalja!

A Bűbájos Boszorkák sztárja, Alyssa Milano mindig is híres volt tökéletes, irigylésre méltó mosolyáról. Ezért azonban meg kellett dolgoznia: 2005-ben viselt egy kerámiából készült darabot, ami a fehér színével alig volt látható.

A híres – és híresen csinos - énekesnő, Estelle sokáig nem mert belevágni a fogszabályozásba, ugyanis elmondása szerint, félt a fájdalmas kezelésektől. Végül azonban túllendült a kétségein: úgy döntött, szeretne Grammy-díjat nyerni – a Grammy-fotókon pedig magabiztos mosollyal akart pózolni. Végül mindez sikerült is neki!

A Született feleségek legdögösebb színésznője, Eva Longoria is hasonló kezelésnek vetette alá magát. Mind a felső, mind az alsó fogsorát tökéletesítette egy alig látható, kivehető fogszabályzó segítségével. Azt pedig mindannyian tudjuk, milyen mesés lett a végeredmény!

Mikor lépjünk?

Láthatjuk tehát, hogy a fogszabályozás mindenkiben kétségeket vet fel – a sztárokban is. Azonban ha szeretnénk egy kis löketet adni a magabiztosságunknak, arra vágyunk, hogy nap mint nap elégedetten nézhessünk a tükörbe, akkor igenis érdemes komolyan elgondolkodni azon, hogy belevessük magunkat ebbe a kalandba. És ha még mindig lennének kétségeink, csak jusson eszünkbe Tom Cruise, Eva Longoria vagy éppen Gwen Stefani!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek