Starity

Gerard Piqué beszólt Shakira rajongóinak

2023. április 04. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Gerard Piquét már nem érdeklik a kritikák, amiket a válása miatt kap, de eleinte nehezen viselte Shakira rajongóinak támadásait.

hirdetés
Gerard Piqué beszólt Shakira rajongóinak
Fotó: Instagram / 3gerardpique

Gerard Piqué megtanulta, hogy kizárja azokat a kritikusokat, akik azért szidják, mert megcsalta Shakirát. A hétvégén az egykori futballsztár leült egy interjúra Gerard Romeróval, ahol arról beszélgettek, hogyan kezeli a kritikákat azóta, hogy 2022. júniusában szakított az énekesnővel.

Az elején rossz volt, és eljutottam arra a pontra, hogy ha hagytam volna, hogy a dolgok eluralkodjanak rajtam, akkor levetettem volna magam egy szikláról

- vallotta be.

Piqué beszélt továbbá arról is, hogy az emberek hajlamosak olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek nem is olyan fontosak. Véleménye szerint az egyetlen dolog, ami miatt érdemes aggódni, az a komoly egészségügyi problémák, a család és a kapcsolatok.

Azonban a viszonyáról Clara Chia Marti modellel szóló híreket követően a rajongók gyorsan lecsaptak Piquére a közösségi médiában.

Az exem például latin-amerikai... el sem tudod képzelni, milyen kommenteket kaptam a közösségi médiában a rajongóitól. Milliónyi barbárság! De engem egyik sem érdekel. Őszintén szólva egyáltalán nem, mert nem ismerem őket. Ezeknek az embereknek nincs életük, és miért érdekelne engem? Soha nem fogok találkozni velük, ők robotok, érted?

- mondta.

Meg kell mutatnod nekik, hogy nem érdekel, mert ettől még dühösebbek lesznek

- tette hozzá, szerinte az, hogy nem törődik a kritikákkal egészséges, különben tönkremenne miattuk. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek