Starity

Így töltik mindennapjaikat a BTS tagjai a szünet alatt

2023. április 12. 09:09   |   Szerző: Bessie

Tavaly nyáron robbant a hír, miszerint a világ legnépszerűbb koreai csapata a BTS szünetet fog tartani, és szólóprojektbe kezdenek.

hirdetés

Hamar kiderült, hogy ez többek között azért is történt, mert a tagoknak ugyan különböző időkben, de kötelező katonai szolgálatot kell teljesíteniük. Cikkünkben most összeszedtük az elmúlt időszak fontosabb tevékenységeit a banda tagjainak. 

Kim Seok Jin

Jin vonult be elsőként 2022. december 13-án. Besorozása miatt nagyjából 300 rohamrendőrt vezényeltek ki a kiképzési központhoz. A rajongók mellett természetesen a BTS tagjai is részt vettek az eseményen. Az 1 évig tartó szolgálat egy 5 hetes kiképzéssel indult. 

2022. december 13-án Jintől búcsúztak a csapattársai

Jung Ho Seok 'J-Hope'

2023. február 23-án jelentették be, hogy J-Hope a Louis Vuitton ház nagykövete lett. Március 3-án pedig az amerikai rapper J. Cole-lal kollaborált és elkészítették közös számukat az On the street-et.

Készített egy dokumentum stílusú videót a Jack in the Box című albumának elkészítéséről, ami a Disney Plusszon debütált. Március közepén érkezett a hír arról, hogy a második bevonuló a katonaságba J-Hope lesz. Ő már természetesen tudja a dátumot, de további részleteket nem árulhat el. Az ő bevonulásán is családja és a közeli barátai lesznek ott.

Kim Nam Joon

A csapat vezérének, RM-nek a stúdióalbuma 2022. december 2-án jelent meg Indigo címmel. Az album dalainak elkészítésében, a dalszövegek megírásában is aktívan részt vett. Az album számtalan pozitív kritikát kapott, debütálása után a Billboard 200-as listán a 15. helyezéséig ért el. Március végén pedig a Bottega Venetta luxusmárka márkanagykövete lett.

Min Yoon Gi

Suga a csapat főrappere, dalszövegírója és producere 2022. december 5-én debütált új webes műsorával, a Suchwitával, melyben Suga, mint műsorvezető különböző ételek és italok elfogyasztása mellett beszélget kötetlenül a meghívottakkal. A műsor első vendége RM volt. Sugáról 2023. január 17-én érkeztek meg azok a hírek, miszerint a Valentino divatház nagykövete lett. Február 14-én jelentették be, hogy elindul turnéja, Suga Agust D Tour névvel. 

Hamarosan róla is érkezik egy dokumentumfilm a Disney +-ra, SUGA: Road to D-DAY címmel. A film első előzetese április 6-án jelent meg, melyben láthatjuk, hogy a rapper egy sor introspektív kérdést tesz fel magának, miközben a világot járja, és debütáló szólóalbumán dolgozik, a D-DAY-en. Az első száma az albumról a napokban debütált, amit Lee Jin Eun-nal 'IU' énekelt, és a címe: People Pt. 2.

Park Ji Min

Jimin első zenei szólóprojektje a TaeYanggal közös duettje, a Vibe lett. Számtalan ország slágerlistán jelent meg a szám, hazánkban a top 40-es lista 8. helyét szerezte meg, de Billboard Global 200-nak a 12. helyéig csúszott. 

2023. január 17-én Jimin a Dior ház márkanagykövete lett. Március 24-én pedig az első stúdióalbuma, a Face debütált. Az album első száma a Set Me Free Pt. 2 lett, majd ezt követte a Like Crazy. Az album hihetetlen sikereket ért el, számos országban, többek között a elérte Billboard US World Albums 1. helyét is.

Kim Tae Hyung

'V' gyakornokként csatlakozott a Jinny's Kitchen című műsorba, ami a Prime Videon jelent meg. A főzőműsorban koreai ételeket készítenek a vendégeknek.

Jeon Jung Kook

A csapat legfiatatabb tagja, Jungkook hatalmas lehetőséget kapott. A 2022-es FIFA Labdarúgó Világbajnokság nyitó ceremóniáján énekelt 2022. november 20-án az Albeit Stadionban Quatarban. A labdarúgó világbajnokság hivatalos számát, a Dreamerst énekelte Fahad Al Kubaisi-vel. 2023. március 28-án hozta nyilvánosságra a Calvin Klein, hogy az új márkanagykövetük Jungkook lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek