Starity

Nick Carter újabb nemi erőszak váddal néz szembe

2023. április 12. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Nick Cartert szexuális zaklatás és bántalmazás miatt pereli Melissa Schuman, a Dream nevű zenekar egykori énekesnője.

hirdetés
Nick Carter újabb nemi erőszak váddal néz szembe
Fotó: Instagram / nickcarter

Melissa Schuman a TMZ által megszerzett bírósági dokumentumokban azt állítja, hogy 2003-ban - amikor ő 18, a férfi pedig 22 éves volt - a Backstreet Boys tagja akarata ellenére orális szexre kényszerítette. Először a férfi közeledett hozzá orálisan, majd kényszerítette, hogy viszonozza. Nick Carter ezután állítólag folytatta, és elvette a szüzességét, állítása szerint annak ellenére, hogy azt mondta neki, hogy a házasságra tartogatja magát.

Schuman először 2017 novemberében vádolta meg a popsztárt azzal, hogy megerőszakolta őt az otthonában, és azt mondta, hogy a Harvey Weinstein-vádak miatt lépett elő. A következő év februárjában feljelentést tett a Santa Monica-i rendőrségen, remélve, hogy Carter ellen büntetőeljárás indul. A Los Angeles megyei kerületi ügyészség azonban elutasította a vádemelést, mivel lejárt az elévülési idő. Egy idén év elején életbe lépett kaliforniai törvény azonban meghosszabbította a szexuális bűncselekmények elévülési idejét. 

Carter többször is tagadta Schuman állításait a nem beleegyezésen alapuló szexuális érintkezésről, februárban pedig ellenkeresetet nyújtott be ellene és Shannon Ruth ellen, aki 2022 decemberében beperelte őt, amiért állítólag 2001-ben, 17 éves korában megerőszakolta őt egy turnébuszon. Carter azt állította, hogy a két nő összeesküvést szőtt ellene.

Schuman így nyilatkozot a harcáról:

Rendkívüli ellenszéllel szembesültem, amiért kiálltam magamért; nem én vagyok az első, de az a szándékom, hogy én legyek az utolsó. Itt az ideje, hogy a zeneipar befolyásos személyei megkapják az üzenetet, hogy többé nem engedhetik meg maguknak, hogy lehetővé tegyék és védjék a szexuális ragadozókat. Azért küzdök, hogy a zeneipar biztonságosabb hely legyen a munka és a fellépés szempontjából.

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek