Starity

Johnny Depp volt felesége nem túl kedves véleményt mondott Amber Heardről

2023. április 13. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Johnny Depp első felesége, Lori Allison nincs túl jó véleménnyel Amber Heardről. Egy évvel a pár nagy nyilvánosságot kapott rágalmazási tárgyalása után beszélt róla.

hirdetés
Johnny Depp volt felesége nem túl kedves véleményt mondott Amber Heardről
Fotó: hu.depositphotos.com

Lori Allison 1983-ban ment hozzá Johnny Depphez, amikor ő 25, a férfi pedig 20 éves volt, de a pár mindössze két évvel később elvált „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva. Most pedig a Popcorned Planet podcast vendége volt, ahol megkérték, hogy mondjon véleményt Amber Heardről.

Allison felidézte, hogy nagyon szerette az Aquaman színésznőjét a Deppel való románca elején. 

Korábban találkoztam vele, bulikon voltam a házában. Nagyon kedvesnek tűnt, és gyönyörű volt, mit nem lehetne szeretni benne?

- mondta.

De ahogy telt az idő, és hallottam róla [Heardről] dolgokat, Johnny nem tűnt túl boldognak. Nem nagyon láttam őt, így nem igazán tudom megmondani

- mesélte, miközben sosem nevezte Heardöt a nevén.

Allison "nagyon zárkózottnak" tartja a volt férjét, és azt mondta, helyes döntés volt, hogy "teljes szívvel" kiállt ki a rágalmazási ügyben.

Szerintem [Johnny Depp] belehalt volna, nos, talán nem, de egyszerűen megszakadt érte a szívem, hogy valaki ilyet tehetett vele

- tette hozzá.

Nem vagyok egy angyal, én is tettem már rossz dolgokat emberekkel, de amit [Amber Heard] tett, az abszolút szörnyű volt.

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek