Starity

Kylie Jenner szerint tévhit, hogy sokat plasztikáztatott

2023. április 18. 20:08   |   Szerző: Four

A reality-sztár szerint sokan azt gondolják róla, hogy önbizalomhiánnyal küzd, pedig ez nem igaz.

hirdetés

Kylie Jenner meglepő dolgokat jelentett ki az Homme Girls magazinnal készült interjúban. A reality-sztár szerint ugyanis többen tévesen gondolják úgy, hogy sokat plasztikáztatott.

Szerintem az tévhit velem kapcsolatban, hogy rengeteg plasztikai beavatkozást csináltattam az arcommal, mert nagyon önbizalomhiányos voltam - nem voltam!

- jelentette ki. Korábban azonban Kylie többször is nyilatkozott arról, hogy tulajdonképpen az önbizalomhiánya ihlette a saját, szépségápolási termékekkel kapcsolatos vállalkozását: saját bevallása szerint egyszer csókolózott egy fiúval, aki negatív megjegyzést tett a szerinte "keskeny ajkaira" - ez pedig annyira rosszul esett neki, hogy onnantól kezdve elkezdett még többet foglalkozni a sminkeléssel.

A híresség egyébként annyit 2015-ben, 17 évesen hajlandó volt beismerni a családi realityben, hogy feltöltette az ajkait, ám a többi - szabad szemmel is jól látható beavatkozásáról nem beszélt.

A kétgyermekes anyuka az interjúban hozzátette, hogy "gyerekként mindig ő volt a legmagabiztosabb a társaságban", és "az ajkait érintő problémája miatt" döntött a változtatás mellett.

Ajakfeltöltést csináltattam, és ez volt a legjobb dolog, amit tehettem. Nem bánom. De mindig is azt gondoltam magamról, hogy cukin nézek ki.

- tette hozzá.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek