Starity

Olivia Wilde szerint Emily Ratajkowski jobban tenné, ha nem venné a szájára a nevét

2023. április 25. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznőt nagyon megbántotta, hogy Emily csókot váltott Harry Stylesszal.

hirdetés

Olivia Wilde azt szeretné, hogy Emily Ratajkowski "többé ne vegye a szájára a nevét". A színésznő a Daily Mail forrása szerint még mindig elképesztően dühös azért, mert Emily korábban csókot váltott Harry Stylesszal - aki köztudottan vele járt egy ideig. Ráadásul az is nehezített a dolgon, hogy Emily és Olivia a csókot megelőzően együtt bulizott egy eseményen, és úgy tűnt, jó barátságban vannak.

Emily ezt követően a spanyol Vogue-ban nyilatkozott arról, hogy sajnálja a történteket és nem gondolta volna, hogy a Harry Stylesszal közös pillanat ekkora médiaszenzáció lesz.

Emily-nek nem kellene sajnálnia Oliviát. Inkább a magánéletét kellene felülvizsgálnia, és azokat a férfiakat, akiket választ. Elsőként pedig arra kellene koncentrálnia, hogy anyuka. Olivia azt szeretné, hogy Emily többé ne vegye a szájára a nevét. 

- jeéentette ki a Daily Mail szerint a színésznő egy ismerőse.

Emily egyébként kijelentette, nem vesztek össze Oliviával, egyszerűen "szerencsétlen helyzet" alakult ki köztük. 

Olivia ismerőse szerint azonban bár igaz, hogy nem veszett össze a két híresség - de Olivia ettől még úgy érzi, hogy Emily megsértette a "lányok írtalan szabályát", hogy nem randizunk egymás exeivel.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek