Starity

Emma Watson elárulta, miért nem vállalt filmszerepet öt évig

2023. május 03. 19:07   |   Szerző: Four

A híresség elárulta, miért érezte úgy, hogy egy időre vissza kell vonulnia a szakmájától.

hirdetés

Emma Watson utoljára a 2018-as Kisasszonyok című produkcióban szerepelt - ám a színésznőnek oka volt rá, hogy miért döntött a hosszú szünet mellett. 

A Harry Potter sztárja szerint elege lett abból, hogy sok esetben nem az ő kezében volt az irányítás, amikor egy-egy filmet promótált. 

Azt hiszem, egy kicsit ketrecbe zárva éreztem magam. Amit nagyon nehéznek találtam, hogy ki kellett állnom és eladni valami olyan dolgot, amely felett semmi kontrollom nem volt. Ott állsz a filmmel a hátad mögött, és minden riporter felróhatja neked: "Mindezt hogyan tudod összeegyeztetni a nézeteiddel?" Nagyon nehéz olyan dolgokat képviselni, amiknél nem igazán vagy bevonva a procedúrába.

- mesélte a Financial Timesnak, majd így folytatta:

Felelősségre vontak, amit nagyon frusztrálónak éreztem, mert nem tudtam felemelni a hangom, nem volt beleszólásom. Kezdtem rájönni, hogy csak olyan projekteket szeretnék elvállalni, amelyeknél ha valaki felelősségre von, akkor tudjam azt mondani anélkül, hogy utálnám magam, hogy "igen, elszúrtam, az én döntésem volt, jobban kellett volna csinálnom.

Ennek ellenére úgy érzi, kész visszatérni a színészi pályára:

Igen, mindenképpen. De boldogan kivárom a megfelelő filmet. Szeretem azt, amit csinálok. (...) Nem akarok többé robot üzemmódba kapcsolni. 

- tette hozzá a Variety szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek