Starity

Johnny Depp részt vett a 2023-as Cannes-i Filmfesztivál megnyitóján - 7 perces tapsot kapott

2023. május 17. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Johnny Depp részt vett a 2023-as Cannes-i Filmfesztivál megnyitóján a Jeanne du Barry című film miatt.

hirdetés

Johnny Depp hétperces ovációban részesült az idei Cannes-i Filmfesztiválon, annak ellenére, hogy a megjelenése miatt sok negatív kritikát is kapott a fesztivál. 

A Jeanne Du Barry című francia életrajzi dráma premierjét követően, az esemény keddi nyitó estéjén, a Variety beszámolója szerint a színész elérzékenyült, amikor a jelenlévők hosszan tartó éljenzésben törtek ki XV. Lajos királyként nyújtott alakítása miatt. Depp visszatartotta a könnyeit, miközben a Grand Théâtre Lumière erkélyéről integetett a tapsoló közönségnek.

Depp a film rendezőjével, Maïwennnel, valamint néhány színésztársával pózolt a vörös szőnyegen. Helyi idő szerint pontosan 19 órakor érkezett meg, és több mint 5 percet töltött a rajongókkal aláírást osztogatva. 

Amber Heard egy közeli barátja, Eve Barlow újságíró rótta fel először Cannes-nak, hogy meghívták Deppet a fesztiválra, mondván, hogy bántalmazókat támogatnak, amire a szervező, Thierry Frémaux így reagált: 

Nem tudok Johnny Depp az Egyesült Államokban kialakult imázsáról. Az igazat megvallva az életemben egyetlen szabályom van: ez a gondolkodás szabadsága, a szólásszabadság és a cselekvés szabadsága törvényes keretek között [...] Ha van valaki a világon, akit a legkevésbé sem érdekelt ez a nagy nyilvánosságot kapott tárgyalás, az én vagyok. Nem tudom, miről van szó. Johnny Depp színészként érdekel.

via Page Six

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek