Starity

Khloe Kardashian hosszú posztban válaszolt azoknak, akik szerint újra összejött hűtlen exével

2023. május 23. 14:02   |   Szerző: Four

Khloe Kardashian továbbra is azt állítja, hogy nem jött össze ismét Tristan Thompsonnal.

hirdetés

Khloe Kardashiannak elege lett: a híresség nehezen viseli, hogy megindultak a pletykák hűtlen exével, Tristan Thompsonnal kapcsolatban. 

Kardashianról ugyanis egyre több hírforrás állítja, hogy dacára a férfi folytonos csapodár viselkedésének - újra összejött vele. (Ezt bizonyítja egyébként az is, hogy Kim Kardashian, aki korábban többször is kijelentette, mennyire nem kedveli a férfit - most újra látványosan támogatni kezdte a kosarast.)

Ne toljátok ezt a narratívát. Fárasztó. De gondolom továbbra is ezt a narratívát fogjátok erőltetni, mindegy mit mondok, szóval nincs értelme. Fárasztó ez a dolog, de megtanultam, hogy az emberek a saját értelmi képességüknek megfelelően fognak fel dolgokat. A legtöbben inkább hisznek a hazugságoknak, mert ez az a narratíva, amit szítanak. Hát érezzétek jól magatokat. 

- jelentette ki Khloe, majd hozzátette, hogy Kim újkeletű támogatása Tristan tekintetében "csupán annyi, hogy egy családtag segít egy másik családtagnak egy nehéz időszakban".

A reality-sztárnak két gyermeke született a kosárlabdázótól: a második baba béranya segítségével jött világra, és nem sokkal a megfoganása után derült ki Khloe számára, hogy Tristan ismét megcsalta. 

via E! News

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek