Starity

Taylor Swift exét zavarja, hogy az énekesnő ilyen hamar túllépett rajta

2023. május 19. 08:08   |   Szerző: Four

Joe Alwyn nem gondolta volna, hogy Taylor Swift ilyen hamar túllép a kapcsolatukon.

hirdetés

Joe Alwyn nehezen viseli, hogy Taylor Swift ilyen könnyen túllépett rajta. A Daily Mail forrása szerint a színész "összezavarodott" és úgy érzi "semmibe vette őt" az exe. Taylor ugyanis már egy ideje együtt dolgozott jelenlegi kedvesével, Matty Healyvel, méghozzá legutóbbi, Midnights című albumán. 

Habár a bennfentes szerint Taylor és Matty között tavaly még csak barátság volt, Joe ettől függetlenül úgy érzi, az énekesnő elárulta a bizalmát. 

Joe összeavarodott és úgy érzi, semmibe vették, látva Taylor kibontakozó új szerelmét. Jelenleg a munkába menekül és önmagára koncentrál. 

- mesélte az illető.

Tavaly novemberben Matty "csodálatosnak" nevezte Taylort, mikor elárulta, hogy már egy ideje együtt dolgoznak az új albumon - a magazin forrása szerint a színész mindeközben tudott az énekesnő és Matty barátságáról, és teljesen megbízott akkori barátnőjében.

Joe tisztában volt vele, hogy Matty és Taylor együtt zenélnek, Taylor mesélt neki arról, hogy barátok lettek, Joe pedig bízott benne.

- árulta el a magazin forrása. 

Taylor és Joe hat évig alkotott egy párt, majd idén márciusban derült ki, hogy külön folytatják életüket. Az énekesnő röviddel a szakítás után máris párra talált: összejött Matty Healyvel, a The 1975 énekesével.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek