Starity

Harry herceg és Meghan Markle követeli az autós üldözésről készült fotókat

2023. május 19. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Harry herceg és Meghan Markle azt követelték egy fotóügynökségtől, hogy adja át a paparazzik által a kedd esti autós üldözés alatt készített felvételeket.

hirdetés
Harry herceg és Meghan Markle követeli az autós üldözésről készült fotókat
Fotó: hu.depositphotos.com

Tegnap írtuk meg, hogy Harry herceg és Meghan Markle autós üldözésbe keveredett az őket követő paparazzikkal. A közleményükben "katasztrófa közeli" eseményként írták le, valamint két órás üldözésként, amit a rendőrség cáfolt. A szóvivőjük szerint közel sem volt ilyen komoly a helyzet, és hamar épségben eljutottak az úti céljukhoz. 

Harry herceg és Meghan Markle most a fotóügynökségtől követeli a képeket, állítják, szükségük van a felvételekre a biztonságuk javítása érdekében.

Ezúton követeljük, hogy a Backgrid [fotóügynökség] haladéktalanul bocsásson rendelkezésünkre minden olyan fénykép és videó másolatát, amelyet a szabadúszó fotósok tegnap este készítettek, miután a pár elhagyta a rendezvényt, illetve a következő néhány órában

- áll az ügyvédeik által az ügynökségnek írt levélben.

Az ügynökség nem hagyta magát, visszaszúrt a hercegi párnak: 

Amerikában, mint azt bizonyára Önök is tudják, a tulajdon a tulajdonosé: Harmadik felek nem követelhetik csak úgy, hogy adják oda nekik, ahogy talán a királyok tehetik. Talán le kellene ülnie az ügyfeleivel, és közölnie kellene velük, hogy az angol királyi előjogokra vonatkozó szabályokat, miszerint az állampolgároktól a tulajdonuk átadását követelhetik a koronának, ez az ország már régen megszüntette. Mi kiállunk az alapító atyáink mellett.

Az ügynökség hozzátette, hogy a fotósaik szerint nem történt ütközés vagy baleset, szerintük Harry herceg és Meghan hercegné nem voltak veszélyben. 

via Page Six

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek