Starity

Auli'i Cravalho a hangját kölcsönözte a karakternek, de nem fog szerepelni a Vaiana élőszereplős változatában

2023. május 23. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, valaki másnak adja a stafétabotot, ő nem lesz látható a produkcióban.

hirdetés

Dwayne Johnson áprilisban jelentette be, hogy készül a Vaiana élőszereplős változata - amelyben ő alakítja majd Mauit. A hivatalos információk szerint Auli'i Cravalho - aki 2016-ban Vaianának kölcsönözte a hangját - szintén részt vesz a produkció gyártásában, ám eddig nem volt tisztázott, hogy látható lesz-e a filmben. 

A színésznő most Instagramon, egy videóban árulta el, hogy nem ő fogja alakítani Vaianát:

Amikor 14 évesen megkaptam Vaiana szerepét, az életem csodálatos módon megváltozott, és elindult a karrierem. Az élőszereplős változatában nem fogok visszatérni a szerephez. Hiszem, hogy nagyon-nagyon fontos a casting során olyan szereplőket találnunk, aki megfelelően képviselik a karaktereket és a történetet, amelyet szeretnénk elmesélni.

- jelentette ki Cravalho, aki ettől függetlenül a film executive producere, tehát tevékenyen részt vesz az alkotásban:

Alig várom, hogy megtaláljam azt a következő színésznőt, aki reprezentálja Vaiana bátorságát, tagadhatatlan eszességét és érzelmi erősségét. Megtiszteltetés, hogy átadhatom a stafétabotot a következő fiatal lánynak, aki a csendes-óceáni-szigetekről származik, és így tisztelegjünk a szigetlakók, a kultúra, és a közösség előtt, amely inspirálta Vaiana történetét.

- mondta.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek