Starity

Milyen ruhában illik menni egy esküvőre?

2023. május 21. 02:02   |   

Meghívást kaptál egy esküvőre, és az első kérdés, amit feltettél magadnak, hogy mit vegyél fel? Elengedhetetlen, hogy olyan esküvői ruhát válassz amelyben jól nézel ki, de jól is érzed magad. Az is fontos, hogy az esküvői öltözéken keresztül mond el az ifjú párnak, hogy velük együtt örülsz a nagy napon.

hirdetés
Milyen ruhában illik menni egy esküvőre?
Fotó: freepik.com

Hogyan kell öltözni egy esküvőn?

Az első amire figyelni kell, az esküvői meghívó. Ebben értékes információkat találhatsz a formalitásról. A második dolog, amit tanácsos szem előtt tartani, hogy az esküvőnek van-e témája, ha van, akkor a választott esküvői öltözéknek tiszteletben kell tartania ezt. A harmadik dolog, amit át kell gondolni, hogy részt veszel-e a templomi ceremónián. Ha igen, győződj meg arról, hogy az esküvői ruha tisztességes és elegáns.

Mivel tudjuk, milyen nehéz felöltözni egy esküvőre, úgy döntöttünk, hogy különféle ruházati tippekkel fogunk segíteni!

Esküvői ruhák a helytől függően

Kültéri esküvő

Az elmúlt években nálunk is népszerűvé váltak a szabadtéri esküvők, ami csodálatos, de figyelni kell az időjárásra, a parti időpontjára és a helyszínre. Minél egyszerűbben választasz, annál jobban tudsz majd táncolni és élvezni a bulit, amelyre meghívtak.

Esküvő egy étteremben

Ebben az esetben mindaddig, amíg a ruha nem fehér, bármilyen színt választhatsz, amely előnyös számodra.

Esküvői ruhák napszaktól függően

Esti esküvő

Részt veszel egy éjszakai bulin? A ruha lehet hosszú, sötétebb árnyalatban. Ami a színeket illeti, ha az esküvői meghívóban nincs egyértelmű jelzés, válassz piros, kék vagy zöld ruhát. A selyem és a szatén két tökéletes anyag egy esti esküvőre, kiemelve egy táskával és ékszerekkel.

Nappali esküvő

A napi esküvői ruha lehet rövidebb, térdig érő vagy hosszú. Előnyösebb, ha világos árnyalatú, de a virágmotívumos vagy pöttyös ruhák is nagyon jó lehetőségek. Válassz egy pár szandált, sarokkal vagy anélkül, és máris jól fogsz kinézni!

Mennyire számít a cipő?

Az esküvői ruhák nem teljesek a megfelelő cipő nélkül, amely mindenekelőtt rendkívül kényelmes kell legyen. Ugyanakkor az esküvői ruhához megfelelő cipő figyelembe veszi, hogy mennyire hivatalos az esemény, azaz megfelel az alacsony sarkú szandál is, vagy inkább jöjjön a nem mindig kényelmes, de annál vonzóbb tűsarkú.

Tippek partnered esküvői öltözékéhez

Nagy eséllyel partneri kísérettel mész az esküvőre, ezért rendkívül fontos, hogy párod öltözéke is megfeleljen az esemény követelményeinek. Nem kötelező a szmoking, a klasszikus fekete öltöny és fehér ing viselése soha nem megy ki a divatból, amit egy nyakkendővel magadhoz tudsz igazítani.

Ne feledd tippjeinket és ajánlásainkat az esküvői öltözködéshez, és biztosan nem fog kudarcot vallani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek