Starity

Brittany Snow szerint a férje félrevezette: nagyon hirtelen döntött a válás mellett

2023. május 24. 22:10   |   Szerző: Four

A színésznő szerint a férje nagyon rövid idő alatt döntötte el, hogy válni akar.

hirdetés

Brittany Snow úgy érzi, férje félrevezette: a híresség szerint Tyler Stanaland döntése volt, hogy vessenek véget a házasságuknak, ráadásul meglepően gyorsan határozta el magát a férfi. 

Tyler és Brittany tavaly decemberben jelentette be, hogy véget ért a házasságuk, és röviddel ezután a színésznő nagymamája elhunyt. 

Az elmúlt évben az eddigi legkeményebb kihívásokkal kerültem szembe a mentális egészségem szempontjából. Egyetlen nap alatt, órák leforgása alatt az életem teljesen a feje tetejére állt. Félrevezettek minden olyannal kapcsolatban, amiről azt hittem, szent és sérthetetlen. Minden megváltozott. Pár nappal később pedig elveszítettem a nagymamámat, és amit a mentális egészségről gondoltam, az mind próbára lett téve.

- nyilatkozta a Bustle-nek.

A színésznőnek szerencsére sokat segített a családja és a barátai:

Hálás vagyok a barátaimért. Nem tudom, nélkülük mi lett volna velem. Emlékeztettek arra, hogy ki vagyok és mit képviselek. Minden segítséget igénybevettem. Tényleg. 

- mesélte. A híresség nem említett neveket, ám annyit elárult, hogy az egyik Tökéletes hang-beli kollégája négy napon át ápolta a szakítás után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek