Starity

Taylor Lautner így reagált egy kommentre, mely szerint "mazsolához hasonlóan öregedett meg"

2023. május 25. 18:06   |   Szerző: Four

A színészt többen is kritizálták kommentben: Taylor Lautner így reagált a rosszindulatú megjegyzésekre.

hirdetés

Taylor Lautnert sok bántás érte az utóbbi időben: a színész a feleségével közös podcastjét promótálta a Today műsorában, és ennek hatására több negatív kommentet is kapott a közösségi felületeken. 

A legtöbb a megjelenésére vonatkozott: egyesek azt nehezményezték, hogy "egyre hátrébb kúszik a hajvonala", mások pedig "öreg brokklihoz" vagy "mazsolához" hasonlították.

Lautner úgy döntött, Instagramon reagál a bántásokra:

Ha ez 10 éve, 5 éve vagy akár 2-3 éve lett volna, akkor nagyon magamra vettem volna. Ennek hatására korábban inkább elbújtam volna, és biztos nem akartam volna interjúkat adni, sajtóeseményekre járni, olyan szituációkban lenni, amikor látnom kell ezeket a kommenteket.

A színész szerint ezek a bántó megjegyzések felhoztak benne olyan emlékeket, amelyek miatt nem olvasott róla szóló kommenteket.

Az érték ott van, ahová helyezed. És ha ott keresed az értéket, hogy mások mit gondolnak rólad, akkor úgy is fogod érezni magad. De ha az önazonosságba helyezed az értéket, abba, hogy te mit tartasz fontosnak, hogy kit szeretsz - akkor mindez nem fog beléd marni.

- mondta, majd így folytatta:

Nem posztolnám ezt a videót, ha nem zavarna egyáltalán ez az egész. De most már olyan lelkiállapotban vagyok, hogy nem kezdem el megkérdőjelezni magam, és nem vesz el belőlem. Tehát azt gondolom, a lényeg, hogy hová helyezed az értékeid az életben, illetve, hogy légy kedves. Nem olyan nehéz. Legyünk kedvesek egymással, sugározzunk szeretetet és pozitív gondolatokat. Ez ilyen egyszerű. 

- jelentette ki.

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek