Starity

Angela Bassett megható szavakkal búcsúzott Tina Turnertől

2023. május 25. 14:02   |   Szerző: Four

Bassett alakította a néhai énekesnőt a What's Love Got to Do With It című életrajzi filmben.

hirdetés

Angela Bassett megható búcsút vett a szerdán, 83 éves korában elhunyt Tina Turnertől. A színésznőnek különleges kapcsolódása volt az énekesnővel: ő játszotta Turnert az 1993-as What's Love Got to Do With It című életrajzi filmben. 

Hogyan búcsúzol el egy olyan nőtől, aki felvállalta a fájdalmát és minden traumáját, és arra használta, hogy megváltoztassa a világot? Bátorsággal mesélte el a történetét, elkötelezte magát a karrierje mellett - bármilyen áldozatot kellett hoznia, és eltökélte, hogy kivívja nem csak magának, hanem a hozzá hasonlóaknak is az elismerést a rock and roll világában. Tina megmutatta azoknak, akik félelemben éltek, hogy milyen is lehet egy csodálatos, szeretettel, szabadsággal és kedvességgel teli jövő.

- írta Bassett.

A nekem intézett utolsó szavai ezek voltak: "Te soha nem imitáltál engem. Ehelyett leástál a lelked mélyére, megtaláltad a belső Tinádat és megmutattad a világnak." Életem végéig őrizni fogom ezeket a szavakat. Megtiszteltetés, hogy ismerhettem őt, és hogy megmutathattam őt a világnak. Tehát a mai napon, miközben gyászoljuk ennek a csodálatos hangnak és lénynek az elvesztését, többet adott nekünk, mint azt valaha is kértük. Önmagát adta nekünk. És Tina Turner az az ajándék, amely mindig is "egyszerűen a legjobb". Az angyalok énekeljenek neked... Királynő.

- tette hozzá a híresség. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek