Starity

Volt párjától retteg a The Last of Us színésznője

2023. május 28. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Ashley Johnson családon belüli erőszak miatt kért távoltartási végzést a volt barátja, Brian W. Foster ellen.

hirdetés
Volt párjától retteg a The Last of Us színésznője
Fotó: HBO / The Last of Us

Ashley Johnson, aki Ellie-t a The Last of Us videójátékokban alakítja és a játék HBO-s adaptációjában is feltűnik, azt állítja, hogy egykori párja, Brian W. Foster bántalmazta őt. Szerinte „mentálisan instabil”, és „gyilkolni képes”, ezért távoltartási végzést kért ellen. 

Az iratokban a színésznő azt állítja, hogy Foster verbálisan bántalmazta és hogy korábban már elhagyta az otthonát, mert rettegett tőle.

Johnson márciusban szakított Fosterrel, és most távoltartási végzést kér ellene, részben a "kirohanásai, droghasználata, fenyegetései és szexuális támadásai" miatt. A Los Angeles megyei bíróságon benyújtott és Johnson által aláírt dokumentumokban a színésznő azt állítja, hogy Foster megpróbált pénzt kizsarolni tőle, később pedig egy "fojtogató eszközt" és Airsoft fegyvereket talált a holmijai között.

Johnson azt is állítja, hogy Foster blokkolta az internet-hozzáférését minden eszközén, az édesanyja, a családja és a barátai már az életét féltették, amikor kapcsolatba léptek vele. "Az évek során [Foster] összetörte a szemüvegeit, betörte a kaput és becsapta az ajtókat". A színésznő azt is mondja, hogy a férfi "hülyének, haszontalan kib*szabott r*bancnak" nevezte.

via PC Games, Game Star

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek