Starity

Billie Eilish kiakadt a kritikusokra - Elege van abból, hogy mindig belekötnek

2023. május 29. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Billie Eilish kiakadt, amiért bárhogy öltözködik, mindig akadnak olyanok, akik kritizálják. Ha túl fiús, azért, ha nőies, azért.

hirdetés

Billie Eilish a neten szidja azokat a "kib*szott h*lyéket", akik szerint "kiárusítja magát", amiért vállalja a nőiességét.

Az énekesnő az azóta törölt posztjaiban, amelyeket a hétvégén osztott meg az Instagram Storyjában, a "valódi idiótáknak" szólt, akik folyamatosan szükségét érzik, hogy kommentálják a változó stílusát - arra buzdítva őket, hogy "hagyják a nőket létezni"!

A karrierem első 5 évét azzal töltöttem, hogy azt hallgattam tőletek, idiótáktól, amiért fiús vagyok, és úgy öltözködöm, ahogyan öltözködöm, hogy folyamatosan azt mondjátok: dögösebb lennék, ha nőként viselkednék

- írta Eilish.

És most, amikor elég kényelmesen érzem magam ahhoz, hogy bármi távolról is nőies vagy jól illeszkedő ruhát viseljek, megváltoztam és kiárusítom magam... és kapom a kommenteket, hogy »mi történt vele« »OMG, ez nem ugyanaz a Billie, ő is olyan, mint a többi« bla-bla

- folytatta. 

Ezután elmondta a követőinek, hogy "mindkettő lehet", hozzátéve:

FUN FACT! Tudtad, hogy a nők sokoldalúak!!!!!???? Megdöbbentő, ugye?? Akár hiszed, akár nem, a nőket több dolog is érdekelheti.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek