Starity

A várandós Claire Holt bevallotta, minden ultrahang előtt retteg

2023. május 31. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, milyen fájdalmas élmény miatt fél: minden vizsgálat előtt retteg.

hirdetés

Egy szomorú tragédia miatt a jelenleg várandós Claire Holt még mindig retteg minden egyes ultrahang előtt. A színésznő a személyes blogjában vallott arról, hogy korábban elvetélt, amely egy vizsgálat során derült ki: nem volt szívhangja a babának. 

Gyakran eszembe jut, milyen lehet megélni egy terhességet anélkül, hogy azért aggódnál, valami miatt el fogod veszíteni a babád. Hogy milyen lehet, ha nem vársz rossz híreket minden egyes vizsgálaton. Azt hittem két egészséges várandósság után talán reménytelibb leszek, de eddig még mindig megmaradt az érzés.

- írta, majd így folytatta:

Nem nagyon hagyom magam lelkesedni, mintha ezzel megvédeném magam a fájdalomtól, ha esetleg valami nem lenne oké. Szomorú dolog így megtapasztalni valami csodálatosat, de azt hiszem, az emberi természet ilyen: megpróbáljuk megvédeni magunkat a fájdalomtól. Az első terhességem során elvetéltem az első trimeszter végén, tehát tudom, milyen érzés, ha valaki minden figyelmeztetés nélkül azt mondja: nincs szívhang. Olyan élénken él ez az emlékezetemben, hogy minden alkalommal előjön, amikor az orvoshoz megyek.

- emlékezett vissza a fájdalmas emlékre Claire. 

A híresség nemrég jelentette be, hogy harmadik babáját várja: a 3 éves Elle és a 4 éve James hamarosan kistestvérnek örülhet. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek