Starity

Megszületett az Utódlás sztárjának gyermeke!

2023. május 30. 17:05   |   Szerző: Four

Sarah Snook édesanya lett, megszületett az Utódlás színésznőjének első gyermeke.

hirdetés

Habár az Utódlás záróepizódja nemrég jelent meg, Sarah Snookra teljesen új kalandok várnak: a Shiv Royt alakító színésznő ugyanis édesanya lett. 

A híresség Instagramon, fotóval tudatta követőivel, hogy bővült a családja - a kép mellett pedig hosszú búcsúlevéllel köszönt el a sorozattól. 

Nehéz kifejezni szavakkal, hogy ez a sorozat mit jelent nekem. A helyek, ahová elutazhattam, az óriási tehetségek, akikkel együtt dolgozhattam... megszakad a szívem, hogy ennek vége.

- írta, majd így folytatta:

Nagyon-nagyon büszke vagyok arra, hogy milyen keményen dolgozott mindenki az összes évadban: mind magasra tettük a lécet egymásnak, aztán felülmúltuk az elvárásainkat minden tekintetben.

A színésznő hozzátette, hogy hiányozni fognak neki a "barátságok, a forgatókönyv, a helyszínek, a poénok, a kora reggelek, az utolsó pillanatos változtatások".

Épp most néztem meg az utolsó évad utolsó epizódját - egy olyan dologét, amely megváltoztatta az életemet. És most újból megváltozott az életem. Köszönöm mindenkinek a szeretetet és a támogatást.

- búcsúzott a híresség. 

Snook 2021-ben ment hozzá Dave Lawsonhoz, akinek az előző kapcsolatából már van egy kisfia.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek