Starity

Fekete szandálok – hogyan viseljük stílusosan, hogy mindig csodásan fessünk benne?

2023. május 31. 09:09   |   

A nyáron talán a leggyakrabban viselt lábbeli lehet a fekete szandál. Egyrészt rendkívül univerzális fekete színének köszönhetően szinte mindenhez jól mutat. Másrészt pont emiatt sokféle alkalomhoz viselhető. A fekete szandál tehát egy biztos pont az öltözködésünkben, ezért alapdarabnak számít.

hirdetés
Fekete szandálok – hogyan viseljük stílusosan, hogy mindig csodásan fessünk benne?

Az univerzális fekete szandál

A fekete szandál egy remekül kombinálható lábbeli, ami akkor sem fog minket cserben hagyni, ha a hétköznapokra kell egy mindennapos cipő – ahogyan elegánsabb megjelenéskor is kéznél lesz. Ez főleg igaz akkor, ha megfelelően választottuk ki a fekete szandál típusát. Milyen legyen az igazán univerzális fekete szandál? Ha valóban olyat szeretnénk, amelyet tudunk viselni például egy félelegánsabb alkalomra is, akkor mindig a fekete szandál formája legyen először a döntő.

A sportszandálokhoz hasonlatos stílusút inkább kerüljük, azokat nem igazán tudjuk jól viselni ilyen alkalmakra, ahogyan a lapos talpút sem. A legjobb, ha egy minimális sarokkal rendelkező, kifejezetten nőies darabot választunk erre a célra. Ez például lehet egy kényelmes, vastagabb sarokkal rendelkező fekete bőr szandál, illetve olyan, amelynek platformos vagy ék talpa van. Mindhárom jó választás lehet. Az eleganciáját ilyenkor nem csak a nőiesebb sarok, de a minimalista vonalvezetés is meg tudja adni. Vagyis ha szép, áramvonalas a szandál, teljesen fekete és nincsenek rajta pluszban varrások, díszek.

Outfitek fekete szandálhoz a szezon legjobb divatja szerint

A 2023-as év számtalan olyan ruhaformát és fazont hozott vissza, ami mellett nehéz lenne csak úgy elsétálni. A különféle retró korszakokból olyan ikonikus ruhadarabok kerültek vissza, amelyeket tökéletesen lehet kombinálni nemhogy fekete, de egyébként bármilyen szandállal. Például az oversize pólók és felsők olyan lehetőséget adnak a különféle nyári szettek kialakítására, amelyek nem csak kényelmes viselést teremtenek, de kifejezetten csinos megjelenést alakíthatunk ki velük pillanatok alatt. Az ilyen extra nagy, és akár félvállasan is viselhető felsőket bőven elég egy leggingsel vagy akár sima rövidnadrággal, szoknyával felvenni egy fekete szandállal kombinálva pedig egyszerű, mégis nagyszerű lehet a hétköznapi megjelenésünk. A magas derekú farmerral is ez a helyzet. Ezek között a mom farmerek viselését úgy érdemes kialakítani például, hogy a nadrág szárát felhajtjuk kicsit, így egy capri nadrághoz hasonló megjelenést kapunk. Az ilyen formán viselt, egyébként rendkívül kényelmes farmerek tökéletesek a különféle szandálokhoz.

Na de, milyen fekete szandált érdemes beszereznünk például a nyári, meleg hétköznapokra? A saru jellegű szandálok mellett mindenképp jó választás lehet a vastag talpú kivitel. Ezek talpvastagsága olyan, mint ha magassarkút viselnénk, ám attól jóval kényelmesebbek, hiszen a súly nem csak a lábunk elejére terhelődik. Az ilyen platform vagy épp teletalpú szandálok ugyanúgy nyújtják az alakot és nőies megjelenést kölcsönöznek, ám lábfájdalom nélkül. Nagy melegben kifejezetten kényelmesek, és még egy rohangálós napon sem fogja feltörni majd a lábunkat. Az ehhez hasonló fekete, de egyébként színes és fehér szandál modelleket pedig a legszélesebb választékban a CCC-nél találjuk meg. A CCC ráadásul nem csak online létezik. Ha nem bízunk a webshopos rendelésben, mert szeretnénk előtte felpróbálni a szandált, akkor egyszerűen csak sétáljunk be a legközelebbi CCC üzletbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat nyár szandál
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek