Starity

Azealia Banks beszólt Taylor Swift új szerelmének

2023. május 31. 23:11   |   Szerző: Four

Az énekesnő éles véleményt fogalmazott meg Matty Healyvel kapcsolatban.

hirdetés

Azealia Banks éles véleményt fogalmazott meg Taylor Swift új szerelmével, Matty Healyvel kapcsolatban. A híresség feltehetően azért akadt ki Healyre, mert a zenész februárban egy podcastben gúnyolódott a rapper Ice Spice származásán illetve testalkatán.

A felvételt azóta törölték, Healy pedig egy koncertjén elnézést kért Ice-tól (majd nemrég a The New Yorker hasábjain kijelentette, leginkább tömeghisztériának és álságosnak tartja, hogy ennyien kiakadtak a podcastben elhangzottakon.)

Banks valószínűleg erre reagálva fejtette ki nem túl kedves véleményét a zenészről:

Matty Healy tudja egyáltalán, hogy a The 1975 senki szerint nem csinál jó zenét, és hogy ő egy béna pózer, az együttese neve klisés és valójában semmit nem jelent, ő pedig nyilvánvalóan ideges, hogy egy fekete lány, aki nem tud róla semmit, sokkal több pénzt keres nála? Annyira nyilvánvalóan lúzer, cingár és drogfüggő, ez teljesen egyértelmű.

- írta, és hozzátette, szerinte Healy együttese sosem lesz igazán sikeres, mert Matty "nem egy sztár" és "nem is jó a műfajában". 

Azealia szerint Ice "mérföldekkel eredetibb mint Matty valaha is lesz", és "a The 1975 senki látókörébe nem került bele".

Banks emellett Taylor Swiftet is figyelmeztette, hogy úgy érzi, Mattynél sokkal jobbat kaphat az énekesnő, mert szerinte Taylor túl sokat dolgozott a karrierjén ahhoz, hogy a zenésszel összejöjjön. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek