Starity

Kim Cattrall mégis megjelenik majd a Szex és New York folytatásában!

2023. június 01. 16:04   |   Szerző: Four

Kiderült, hogy a színésznő mégis látható lesz az És egyszer csak... folytatásában.

hirdetés

Nagyszerű hír érkezett a Szex és New York rajongóinak: a Samantha Jonest alakító Kim Cattrall ugyanis mégis elvállalta, hogy visszatér a műsorba. Sajnos azonban túl sokáig nem örülhetnek neki a fanok: a Variety szerint ugyanis mindössze egy rövid telefonhívás erejéig fog szerepelni a műsorban. 

A magazin szerint a színésznő március végén forgatta le a jelenetet anélkül, hogy találkozott vagy beszélt volna az És egyszer csak... sztárjaival illetve a sorozat készítőjével, Michael Patrick Kinggel. Egy régi Szex és New York-beli veterán azonban közreműködött a projektben: Patrcia Field, az eredeti sorozat ikonikus stylistja öltöztette Cattrallt a rövid cameo erejéig.

Michael Patrick King egyébként tavaly már nyilatkozott arról, hogy Samantha valamilyen formában meg fog jelenni a produkcióban - ám akkor még semmi pontosan nem árult el a dologról. (Az És egyszer csak... első évadában sms-ek formájában jelent meg a hiányzó karakter.)

Cattrall korábban többször is kinyilvánította már, hogy nem akart újra az ikonikus karakter bőrébe bújni, mert úgy érezte, nem történt semmilyen személyiségfejlődés az esetében. Ráadásul a Szex és New York lezárulta után kiderült, hogy Cattrall és Sarah Jessica Parker között komoly ellentétek voltak, már az eredeti sorozat forgatása során is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek