Starity

Ilyen volt Kanye Westtel élni a kirohanásai idején: Kim Kardashian kitálalt

2023. június 01. 19:07   |   Szerző: Four

A reality-sztár elárulta, milyen katasztrófákat kellett elhárítania, amikor a rapperrel élt.

hirdetés

Újabb részletek derültek ki Kim Kardashian és Kanye West romba dőlt házasságáról: a The Kardashians legutóbbi epizódjában Kim az édesanyjának, Kris Jennernek mesélt arról, mennyire nehezen viselte a rapper kirohanásait, és hogy mindig el kellett simítania az exe körül kirobbanó botrányokat. 

Néha úgy érzem, hogy ha Kanye mélypontra kerül, akkor az az ő útja, neki kell magára találnia. Régen mindig hívogattam az embereket a háta mögött, hogy "minden oké lesz, csak adjatok neki egy második esélyt." 

Kim hozzátette, naponta több órát töltött azzal, hogy a Kanye utáni bonyodalmakat elsimítsa, mint a rapper "takarítócsapata".

Ezért váltál el. Nem érdemelted meg, hogy így élj.

- válaszolta Kris Jenner. 

Kardashian azt is nehezményezte, hogy Kanye kirohanásai összetörték a szívét, mert úgy érezte, a rapper teljesen megváltozott.

A legnehezebb, amikor végig kell nézned, hogy egy szeretted, akivel családod van, teljesen máshogy viselkedik a régi önmagához képest.

Kim emellett elárulta, hogy a gyerekei nem tudnak semmit az apjuk viselkedéséről, mert a reality-sztár mindent blokkolt a házában, kivéve az Apple TV-t.

via Page Six

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek