Starity

AERIUM H800 elektromos roller üléssel: Környezetbarát közlekedési eszköz (nem csak) a tudatos felhasználók számára

2023. május 31. 15:03   |   

Kíváncsi arra, hogy milyen elektromos rollerrel tud megbízhatóan közlekedni hosszabb távokon? Olyan modellt keres, amellyel menet közben is élvezheti a kényelmet? Akkor az Ön számára készült az AERIUM H800 elektromos terepjáró roller, amely tökéletesen kielégíti az igényeit.

hirdetés
AERIUM H800 elektromos roller üléssel: Környezetbarát közlekedési eszköz (nem csak) a tudatos felhasználók számára

Praktikus és kényelmes AERIUM H800-as elektromos roller üléssel

Ha a megfontolt vásárlók közé tartozik, akkor  egy elektromos roller kiválasztásakor listát készít a rollerek előnyeiről és hátrányairól. Az AERIUM H800 elektromos roller a praktikusság szempontjából mindenképpen megfelel az összes elvárásnak. Egyszerű állvánnyal felszerelt, így könnyen felállíthatja bármilyen sík felületen.

Szintén kiváló az első kerék feletti, nem feltűnő, de meglehetősen erős lámpa is, amely megbízhatóan megvilágítja az utat a sötétben. Itt nem feledkezhetünk meg az LCD kijelzőről sem, amely mutatja a sebességet és az akkumulátor állapotát.

A jármű a kényelem tekintetében sem marad el. A modell nagy előnye a magasságában állítható ülés. Ez kéz a kézben jár az állítható kormányrúddal is - így az ülésmagasság nem befolyásolja a kényelmes utazást.

Az álló platform miatt sem kell aggódnia - azt csúszásgátló réteggel kezelték, így nem fenyeget váratlan megcsúszás veszélye.

Ideális elektromos roller terepre.

Az AERIUM H800 terepjáró elektromos roller kiváló partner az egyenetlen talajon való közlekedéshez, mivel kiváló minőségű első és hátsó lengéscsillapítókkal rendelkezik. A biztonságot menet közben a tárcsafékek is garantálják, amelyek szintén mindkét keréken megtalálhatóak.

Az említett kerekek jellemzői is mindenképpen említésre méltóak. Módosított csúszásmentes felülettel rendelkeznek, és nem felfújhatóak, így nem kell félni a kilyukadástól durva terepen. És ha a kerékméret fontos az Ön számára, örömmel nyugtázza, hogy ezek nem apró kerekek, hanem masszív, 10 hüvelykes kerekek.

Elmondhatjuk hát, hogy ez kifejezetten az egyik legjobb felhasználóbarát terepjáró elektromos roller a piacon.

Milyen a teljesítménye az üléssel felszerelt elektromos rollernek? Minden bizonnyal meglepetéssel szolgál!

Magától értetődik, hogy minél nagyobb kihívást jelent egy terep, annál rövidebb az elektromos roller hatótávja. A vezető súlya szintén nagy hatással van a hatótávolságra. De ez az elektromos terepjáró roller nagyon jól felszerelt, és a nehéz körülmények ellenére aránylag nagy távolságot tehet meg vele.

Ha útjai során meredekebb emelkedőkkel találkozik, az elektromos robogót a hagyományos rollerekhez hasonlóan állva is használhatja. Csak fogja erősen a kormányt, és időnként a lábával elrugaszkodva segítheti az elektromos motor működését.

Az AERIUM H800 800W-os motorral felszerelt, amellyel nem minden elektromos roller büszkélkedhet. A roller egyetlen feltöltéssel akár 60 km-t is megtehet, a vezető súlyától és az alkalmazott sebességtől függően. Ez egy rendkívül tekintélyes érték. És a teljes feltöltésre nem kell olyan sokáig várnia, a lítium akkumulátor körülbelül 8 óra alatt töltődik fel teljesen.

A maximális sebességet még nem említettük. Ez is egyértelműen a modell mellett szól. Akár 40 km/órás sebességre is képes, ami messze meghaladja a hagyományos városi modelleket, amelyek leggyakrabban legfeljebb 25 km/órás sebességre képesek.

A terepjáró elektromos roller teherbírása is kiváló - akár 150 kg-ot is elbír.

Kellemes külső megjelenés

Annak ellenére, hogy ez nem egy hagyományos, karcsú modell, a kialakítása rendkívül kifinomult. A fekete kivitel szép semleges megjelenést kölcsönöz a modellnek, amelyet ezüst és piros részletek egészítenek ki.

A praktikus és funkcionális elemeket ügyesen beépítették a dizájnba, így nem keltenek zavaró benyomást.

Az AERIUM H800 elektromos roller nagynak és ezért nehéznek tűnhet, de a váz alumíniumötvözetből készült, amely viszonylag könnyű, mégis tartós anyag. A roller súlya ennek köszönhetően csupán 25 kilogramm.

Az AERIUM H800 roller az Aerium kínálatában.

A robogó pozitív tulajdonságainak felsorolásakor valószínűleg egy utolsó, nagyon fontos kérdés is eszébe jut. Hol szerezhető be a legjobb áron? Erre is van válaszunk - a roller az Aerium.hu webáruházban található, amely ezen kívül még további modelleket is kínál. Itt nemcsak a jó árakra, hanem a minőségi műszaki támogatásra, a pótalkatrészek jó elérhetőségére és az ügyfélszolgálatra is számíthat, amely minden kérdésére választ ad.

Az AERIUM H800 rollerre természetesen garanciális szerviz érvényes, amely a gyártási hibákra vonatkozik. Mindemellett ha rutinszerű szervizelésre van szüksége, bármelyik szervizközponthoz fordulhat, és nem veszíti el a garanciát. A biztonság kedvéért azonban mindig őrizze meg a roller szervizelésének történetét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek