Starity

Taylor Swift rajongói felnőtt pelenkát hordanak, hogy ne maradjanak le egyetlen dalról sem

2023. június 03. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Taylor Swift háromórás koncertjét nehezen lehetne kibírni mosdó-szünet nélkül, de a rajongói erre is találtak megoldást.

hirdetés
Taylor Swift rajongói felnőtt pelenkát hordanak, hogy ne maradjanak le egyetlen dalról sem
Fotó: hu.depositphotos.com

Taylor Swift rajongói egyre elvetemültebben viselkednek az The Eras turné miatt. Az elhangzó dalok az énekesnő útját követik végig a tinédzser countryzenésztől a globális popsztárrá válásig. Mind a 10 albumáról énekel dalokat, és ez több mint három órán át tart.

Ha nem vagy a rajongója egy-egy albumnak, akkor van olyan pillanat, amikor ki tudsz szaladni a mosdóba. Ha azonban minden dalt szeretnél hallani, akkor nehéz megoldani, hogy végig ott lehess a koncerten, olyan alap szükségletek miatt, mint WC-re menni. 

Swift rajongói azonban ennél sokkal dörzsöltebbek, felfedezték a felnőtt pelenkát, és néhányan már a hosszú koncerten is hordják, hogy ne kelljen kimenniük a mosdóba. A rajongók a TikTok-on mutatták meg, hogyan tervezik vagy éppen már sikerült kivitelezniük a koncertet. 

Amennyi stressz és idő kellett ahhoz, hogy Taylor Swift jegyeket szerezzek, egy felnőtt pelenkát fogok beszerezni, mert egy percet sem hagyok ki belőle

- mondta egy rajongó.

Egy másik elárulta, hogyan nem volt egyszerű feladat, hogy aranyszínű ruhája alá beférjen a pelenka.

Egy harmadik felhasználó pedig így nyilatkozott a pelenkás-élményről:

A pelenka okozta kiütés és a kedvesség okozta lábsérülések mellett is megérte azt a pillanatot, amikor Taylor egyenesen ránk nézett.

via Unilad

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek