Starity

Armie Hammert nem vádolják meg szexuális erőszakkal

2023. június 03. 11:11   |   Szerző: SzilviD

A Los Angeles-i ügyész szerint nem találtak elég bizonyítékot a vádemeléshez.

hirdetés
Armie Hammert nem vádolják meg szexuális erőszakkal
Fotó: hu.depositphotos.com

A Los Angeles megyei ügyészség úgy döntött, hogy nem emel szexuális zaklatás miatt vádat Armie Hammer ellen, hiába nyomoztak hosszan az ügyben. A hivatal közleményében kijelentette, hogy nem tudják minden kétséget kizáróan bizonyítani a nemi erőszakra vonatkozó vádakat, részben a Hammer és a vádló közötti „kapcsolat bonyolultsága” miatt.

A vádló, akit korábban Effieként azonosítottak, 2021 februárjában jelentette fel Hammert a rendőrségen. Azt állította, hogy a színész fizikailag bántalmazta négy évig tartó kapcsolatuk során, és 2017-ben megerőszakolta. Hammer tagadta a vádakat, szerinte szerepjátékról volt szó.

Ebben az esetben az említett ügyészek rendkívül alapos vizsgálatot végeztek, de úgy döntöttek, hogy jelenleg nincs elegendő bizonyíték ahhoz, hogy Mr. Hammert bűncselekménnyel vádolják. Ügyészként etikai felelősségünk, hogy csak olyan ügyekben emeljünk vádat, amelyeket minden kétséget kizáróan bizonyítani tudunk... A kapcsolat összetettsége és a nem konszenzuson alapuló, erőszakos szexuális kapcsolat bizonyításának képtelensége miatt nem tudjuk minden kétséget kizáróan bizonyítani az ügyet

- közölte a hivatal. 

Effie és más nők vádjai nyomán Hammer karrierje súlyosan károkat szenvedett. A vádak óta nem kapott munkát Hollywoodban.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek