Starity

Angelina Jolie: Brad Pitt megpróbálta elhallgattatni

2023. június 04. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Angelina Jolie-t megpróbálta elhallgattatni Brad Pitt, egy forrás azt állítja, hogy ezért adta el a szőlőültetvényt is.

hirdetés
Angelina Jolie: Brad Pitt megpróbálta elhallgattatni
Fotó: hu.depositphotos.com

Brad Pitt új bírósági iratokat nyújtott be, amelyben arra hivatkozott, hogy Angelina Jolie nem volt hajlandó eladni neki a francia szőlőültetvényük, a Chateau Miraval felét, „bosszúálló”, mert a felügyeleti jogról szóló döntés nem az ő akarata szerint alakult.

A színésznőhöz közel álló forrás azonban azt állította a Page Sixnek, hogy nem azért mondta fel az üzletet, hanem, mert Pitt megpróbálta megakadályozni, hogy beszéljen a gyerekeikkel szembeni bántalmazásáról. Pittet azzal vádolta, hogy 2016-ban egy magánrepülés során „fojtogatta és megütötte” az egyik gyereküket, valamint „sört öntött” Jolie-ra.

A 2022-ben benyújtott bírósági papírokra hivatkozva Jolie egyik barátja azt mondta:

A valóság az, hogy Pitt nem volt hajlandó befejezni a Miraval-eladást Jolie-val, hacsak nem vállalta, hogy hallgat a visszaélésről… 8,5 millió dollárt visszatartott [a pincészetért fizetendő részt], hogy csendre kényszerítse Jolie-t. 

Ha elmondja a vádakat, Pitt megtartja a 8,5 millió dollár egy részét vagy egészét.

Pitt egy barátja szerint a színész csak annyit kért tőle, hogy írjon alá egy szokásos üzleti nyomtatványt a borászat megvásárlásával kapcsolatban, amit mindenkinek alá kell írnia, aki értékes vagyontárgyat ad el.

A benyújtott és a Page Six által megszerzett jogi dokumentumok szerint Pitt azt állítja, hogy ő és Jolie megállapodtak abban, hogy a másik fél jóváhagyása nélkül nem adják el a 30 millió dolláros Provence-i borászatban lévő részüket – amelyet 2008-ban vásároltak meg. Amikor 2019-ben elváltak, Jolie úgy döntött, hogy eladja részesedését Pittnek. Aztán 2021-ben Pitt egy sajtóközleményből tudta meg, hogy a színésznő eladta részesedését Yuri Sheflernek, a Stoli Group vodkamárka tulajdonosának.

Az új beadványok azt állítják, hogy Jolie „többé nem akarta eladni Pittnek” „a felügyeleti joggal kapcsolatos számára hátrányos ítélet miatt”, amelyben a hat gyermekük közös felügyeleti joga mellett döntöttek. (A döntést később hatályon kívül helyezték.)

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek