Starity

Kiderült, milyen feltételekkel forgatta le Kim Cattrall az És egyszer csak... jelenetét

2023. június 06. 15:03   |   Szerző: Four

A híresség nagyon nehezen mondott igent arra, hogy visszatérjen Samantha Jonesként.

hirdetés

Mint ahogy korábban írtuk, Kim Cattrall mindenki nagy meglepetésére visszatér egy rövid szerep erejéig a Szex és New York folytatásának második évadába. 

A színésznő és kolléganője, Sarah Jessica Parker között hírhedten nagy ellentétek voltak már az eredeti sorozat forgatása során: Cattrall ugyanis nehezményezte, hogy Parker több pénzt kap az alakításáért, mint ő és Cynthia Nixon illetve Kristin Davis.

Kim a Page Six szerint két feltétellel volt hajlandó elvállani a rövid forgatást: egyrészt nem akart találkozni volt kolléganőivel, másrészt látni sem akarta a produkció készítőjét, Michael Patrick Kinget. 

Nagyon sok pénzt fog kapni a szerepért, ez is mutatja, mekkora befolyással rendelkezik Kim. A stábnak még mindig szüksége van rá a sorozatban. Lehet, hogy emiatt a rajongók úgy gondolják, teljes egészében visszatér az új évadba, de soha nem tenné meg. Nagyon rosszul bántak vele. Örülök neki, hogy megkapja a kellő elismerést... Biztos vagyok benne, hogy rengeteg győzködés után vállalta el a szerepet. 

- nyilatkozta a magazin forrása. 

A színésznő állítólag csak egy rövid monológ erejéig lesz látható, amint autóban ülve, telefonon beszélget Carrie-vel (Sarah Jessica Parker).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek