Starity

Shannen Doherty állapota rosszabbodott - Az agyára is átterjedt a rák

2023. június 07. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Shannen Doherty évek óta küzd a rákkal. Most szomorú híreket kapott, a betegség átterjedt az agyára is.

hirdetés

Shannen Dohertynál 2015-ben diagnosztizáltak először mellrákot, és két évig küzdött a betegséggel, végül sikeresen. Csak hogy 2020-ban rossz hírt kapott: a színésznő bejelentette, hogy négyes stádiumú rákja van, és az Elle-nek elmondta, hogy a betegség nagyon előrehaladott, ezért már nem gyógyítható. A feladás azonban sosem volt opció, épp ellenkezőleg: a mai napig küzd a rák ellen, és rendszeresen megosztja követőivel az interneten, hogy mi történik vele. 

Doherty az Instagramra töltött fel néhány videót arról, hogy agyi sugárkezelésen vesz részt. Az első sugárkezelésre már januárban sor került. Néhány nappal korábban kapta a szörnyű hírt, hogy a rákja továbbterjedt, és most már az agyában is vannak áttétek:

Félek, ez egyértelmű

- árulta el nyíltan a színésznő.

Megmutatott egy videót, amiben az látható, ahogy rárakják azt a maszkot, amit a sugárkezelések alatt kell viselnie. Elismerte azt is, hogy a kezelések azért is rendkívül nehezek, mert klausztrofóbiás.

Dohertynak nem csak a rákkal kell megküzdenie, áprilisban derült ki, hogy válnak a férjével, aki valószínűleg megcsalhatta. 

via OK

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek