Starity

Tom Holland besokallt - Komoly döntést hozott a karrierjéről

2023. június 08. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Tom Holland bejelentette, hogy egy év szabadságot veszek ki a brutális A zsúfolt szoba (The Crowded Room) forgatása miatt.

hirdetés

Tom Holland az Extrának adott videóinterjúban jelentette be, hogy a következő egy évben szünetet tart a színészkedésben, az Apple TV+-on futó új, A zsúfolt szoba című krimi fárasztó forgatása után. A sorozatban Holland Danny Sullivant alakítja, akit 1979 nyarán letartóztatnak, mivel részt vett egy lövöldözésben a Rockefeller Centerben. A sorozat Billy Milligan valós bűncselekményein alapul, akinél disszociatív identitászavart diagnosztizáltak.

Kemény időszak volt, az biztos. Olyan érzelmeket fedeztünk fel, amelyeket korábban biztosan nem tapasztaltam. És aztán mindennek tetejébe, producerként a mindennapi problémákkal kellett foglalkoznom, amelyek minden filmforgatással együtt járnak, csak még egy extra szintű nyomást jelentett

- mondta Holland.

Hozzátette, hogy bár imádta a producerkedés tanulási folyamatát, de az, hogy egy produkcióban két szereppel kellett zsonglőrködnie, miközben egy súlyos mentális állapotban lévő karaktert játszott, túlzottan lefárasztotta.

Nem idegen tőlem a kemény munka. Azzal a gondolattal éltem, hogy a kemény munka jó munka. Aztán viszont ez a sorozat tényleg megtört. Eljött az idő, amikor szükségem volt egy kis szünetre, és eltűntem, elmentem egy hétre Mexikóba, és egy tengerparton töltöttem az időmet, csak pihentem. Most egy év szünetet tartok, és ez annak az eredménye, hogy ez a műsor ennyire nehéz volt. Izgatottan várom, hogy mi lett belőle. Úgy érzem, hogy a kemény munkánk nem volt hiábavaló.

Holland korábban elárulta, hogy a sorozat miatt a magánéletében is összeomlott, nehezen választotta el magától a karaktert. 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek