Starity

Kevin Costner felesége válni akar, de nem hajlandó kiköltözni a közös házukból

2023. június 14. 19:07   |   Szerző: Four

A színész szerint az exe nem hajlandó kiköltözni, a Costner ezért a bírósághoz folyamodott segítségért.

hirdetés

Kezdődik a sárdobálás: Kevin Costner felesége a Page Six információi szerint nem hajlandó kiköltözni a közös házukból - dacára annak, hogy a házassági szerződésük szerint 30 nap állt rendelkezésére, hogy ezt megtegye. 

Christine Baumgartner május elején adta be a válókeresetet, mint később kiderült, azért lett elege, mert Costner folyamatosan a filmes projektjeivel volt elfoglalva, és ezért kevés időt töltött otthon. 

A színész azonban megelégelte, hogy exe semmibe veszi a szerződésben leírtakat, és a bírósághoz folyamodott az ügyben. A TMZ által megszerzett hivatalos dokumentumok alapján Costner úgy gondolja, Christine így akarja őt rávenni arra, hogy a további anyagi követeléseinek eleget tegyen. (Mint kiderült, a színész már most adott 1,2 millió dollárt az asszonynak, a házassági szerződésben foglaltak értelmében.)

Emellett Costner kijelentette, hogy a gyerektartás költségeinek egy részeként (három közös csemetéjük van, a 26 éves Cayden, a 14 éves Hayes és a 13 éves Grace) hajlandó havi 30 ezer dollárt fizetni Baumgartnernek, illetve még 10 ezer dollárral megtoldaná az összeget, ezzel kifizetve az asszony költözését. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek