Starity

Angelina Jolie ízig-vérig nő

2010. december 09. 20:08   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utazó című film premierjén Angelina Jolie Johnny Deppről mesélt, ám most a színész is elmondja véleményét Angie-ről.

hirdetés
Angelina Jolie ízig-vérig nő

A minap mutatták be Angelina Jolie és Johnny Depp első közös filmjét, Az utazót. A premieren Angie elmesélte a filmmel kapcsolatos élményeit, és őszinte véleményét kollegájáról, Johnnyról.

Most a másik fél is nyilatkozik a színésznőről: „Angelina fantasztikus ember. És tudod mit, nagyon vicces csaj is. Tulajdonképpen ízig-vérig nő – a klasszikus értelemben. Nagyon jó humora van, mindig azt mondja, amit gondol, és soha nem próbál lekezelő lenni. 300 ember energiája szorult belé. Igazi őrült! Közben vezeti ezt a nagyszerű és gyönyörű családot, mindent megtesz a munkájáért, teljes odaadással, és még marad ideje a globális kérdésekkel is foglalkozni. Erőteljes kisugárzása hatással van mindenkire...”

Aztán beszélt az első találkozásról és szakmai megítéléséről is: „Nem szoktam előre megítélni az embereket. Inkább a saját tapasztalataim alapján alkotok véleményt. Először a film előkészületei miatt találkoztunk. Lefutottuk a szokásos köröket. [...] Nagyszerű volt vele dolgozni. Igazi profi, aki tudja a dolgát.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek