Starity

25 éves korában elhunyt Angus Cloud, az Eufória sztárja

2023. augusztus 01. 07:07   |   Szerző: Four

A színész családja megerősítette a hírt, mely szerint hétfőn, 25 éves korában elhunyt Angus.

hirdetés
25 éves korában elhunyt Angus Cloud, az Eufória sztárja
Fotó: anguscloud/Instagram

Tragédia történt az Eufória szereplőjével: a Fezcót alakító Angus Cloud hétfőn 25 éveskorában elhunyt. A színész családja szomorú nyilatkozatban erősítette meg a hírt:

A legmélyebb fájdalommal tudatjuk, hogy ma el kellett búcsúznunk egy csodálatos embertől. Művészként, barátként, testvérként és fiúként, Angus egyaránt különleges volt minannyiunk számára. Múlt héten temettük el az édesapját, és nagyon szenvedett a hiányától. Az egyetlen megnyugtató dolog jelen helyzetben, hogy tudjuk, Angus most már az édesapjával van, aki a legjobb barátja volt.

A család hozzátette, Angusról tudni lehetett, hogy mentális betegséggel küzd, és azt remélik, hogy a távozása emlékeztető lehet mindenki számára, hogy "nem kell egyedül, magányban harcolniuk."

Arról egyelőre hivatalos információ nincs, hogy mi okozta a híresség halálát, de a TMZ birtokába jutott rendőrségi audiofelvétel szerint Cloud édesanyja "lehetséges drogtúladagolás" miatt hívta a hatóságokat, miután hétfőn reggel eszméletlenül talált a fiára, akit később a helyszínen halottnak nyilvánítottak.

Angus tragikus halála hetekkel azután történt, hogy édesapja, akivel nagyon szoros viszonyt ápolt, elhunyt. 

Diomi Cordero, Cloud korábbi menedzsere szerint a híresség gyógyszerfüggő volt, és egyszer neki is újra kellett élesztenie egy túladagolást követően. A férfi szerint volt olyan is, hogy az Eufória rendezője, Sam Levinson könyörgött Cloudnak, hogy "harcoljon az életéért".

Cloud igazi közönségkedvenc lett, miután megkapta a drogdíler Fezco szerepét az Eufóriában. Habár nem volt színészi múltja, hamar beindult a karrierje, és például a Sikoly 6-ban illetve a North Hollywoodban is játszott.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek