Starity

Tristan Thompson továbbra sem törődik a viszonyából született gyermekével

2023. augusztus 01. 23:11   |   Szerző: Four

A hírességnek tavaly született meg Theo kisfia, akit sokáig el sem akart ismerni.

hirdetés

Újabb kritika érte Khloe Kardashian csalfa exét, Tristan Thompsont. A kosárlabdázó nemrég hosszú posztban köszöntötte egyéves fiát, Tatumöt - ám a követői szerint szomorú, hogy a viszonyából született fiának, Theónak egyáltalán nem írt semmilyen szülinapi üzenetet.

Tatum!! Boldog születésnapot fiam!! Te emlékeztetsz arra, hogy mit jelent nekem az élet. Megtanítottál rá, hogy minden veszteséggel jár egy lecke, és te vagy az én ajándékom. Te emlékeztetsz Isten üzeneteire. Te adsz értelmet annak, hogy elkezdtem a történetemet. Az út során elkövetett hibák tanulságok, nem bukások. Nincs szavatossági ideje annak, hogy újraalkosd önmagad. Tatum, a csodaszép lelked Isten kegyelmére emlékeztet. Te vagy a trónörökös, és áldottnak érzem magam, hogy az apukád lehetek!

- írta a közös fotókhoz. 

A híresség számos megjegyzést kapott a fotókhoz, melyek szerint "van egy másik trónörököse is", aki hét hónappal Tatum előtt született, egy Maralee Nichols nevű nőtől - a Theo nevű kisfiút azonban az apasági tesztig nem is akarta elismerni, és állítólag most sem tartja vele a kapcsolatot.

Mint később kiderült, a híresség Nicholsszal csalta Khloe-t, miközben arra készült, hogy béranya segítségével bevállal egy második gyermeket a reality-sztárral.

"Lol. A másik gyereked, aki ugyanakkor született, szintén meg fogja kapni azt a nyílt elfogadást, mint ez a baba?"

- írta egy kommentelő.

"Várjunk, nincs még egy hasonló korú gyereke?"

- kérdezte egy másik illető.

"Mindegyik gyerekedet egyformán kellene értékelned. Ezt csinálják az igazi apukák."

- kérte számon egy újabb kommentelő.

Thompsonnak összesen négy gyermeke van: a 6 éves Prince, aki Jordan Craigtől született, az 5 éves True, a, másfél éves Theo és az egyéves Tatum.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek