Starity

Zendaya összetört: szomorú szavakkal búcsúzott Angus Cloudtól

2023. augusztus 01. 22:10   |   Szerző: Four

A hétfőn elhunyt Angus Clouddal együtt szerepeltek az Eufória című sorozatban.

hirdetés

Miután több Eufória-beli kollégája is elbúcsúzott a tragikusan fiatalon, 25 évesen elhunyt Angus Cloudtól - most, Zendaya is megpróbálta szavakba önteni fájdalmát. 

Nincsenek szavak arra a végtelen gyönyörűségre, amely Angus (Conor). Olyan hálás vagyok a lehetőségért, hogy ismerhettem őt ebben az életben, hogy a testvéremnek nevezhettem, hogy láthattam a melegséggel teli, kedves tekintetét és ragyogó mosolyát, vagy hogy hallhattam a nevetését, ami egyszerűen fertőző volt (most is elmosolyodom, ahogy erre gondolok). Tudom, hogy az emberek gyakran használják ezt a kifejezést azokra, akiket szeretnek... "ha belépett valahová, akkor beragyogta a helyiséget", de srácok, hadd mondjam el, hogy ebben ő volt a legjobb. Így szeretnék emlékezni rá. Mindazért a határtalan fényért, szeretetért és örömért, amelyet valahogy mindig felénk sugárzott. Minden pillanatot őrizni fogok. 

- írta, és így folytatta:

Részvétem az édesanyjának és a családjának, és kérlek, legyetek kedvesek és türelmesek, mert a gyász mindenkinél különböző. 

- tette hozzá a színésznő.

Cloud halálának okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, ám feltehetően drogtúladagolás következtében hunyt el - az édesapja elvesztését követően nagyon sokat szenvedett. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek