Starity

Meghan Markle továbbra is haragszik Katalin hercegnére

2023. augusztus 03. 23:11   |   Szerző: Four

Katalin hercegné és Meghan Markle között már jóideje egyáltalán nem békés a viszony.

hirdetés

Meghan Markle még mindig dühös Kate Middletonra: a színésznő a Closer magazin szerint továbbra sem tud napirendre térni afelett, hogy a hercegné nem kért tőle bocsánatot megfelelő módon, amikor mindketten a brit királyi család feladatait végezték.

Markle a bennfentes szerint Vilmos hercegre és Katalin hercegnére is egyaránt dühös, mert úgy érzi senki sem vonta őket felelősségre a viselkedésük miatt. Továbbá Meghan úgy gondolta, hogy a netflixes dokusorozatuk után a közvélemény egyből a pártjukat fogja majd - de egyáltalán nem úgy lett, ahogy elképzelte.

Mindez nem történt meg. Meghan nem gondolta, hogy így alakulnak a dolgok, de tudja az igazságot, és mindenkinek elmondja, aki azt hiszi, hogy Kate volt mérges őrá.

- jelentette ki az illető. 

Markle és Middleton között már a kezdetektől kellemetlen volt a viszony: a színésznő határozottan állította Oprah Winfrey interjújában, hogy Kate volt az, aki az esküvő előtt megríkatta őt Charlotte hercegnő ruhája miatt. Később a dokusorozatban pedig kijelentette, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné nagyon hűvösen viselkedett vele, amikor először hívta meg őket Frogmore-ba.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek