Starity

Bella Hadid több megrázó fotót is posztolt a betegségéről

2023. augusztus 07. 17:05   |   Szerző: Four

A modell hosszú ideje küzd Lyme-kórral, és az utóbbi hónapokban intenzív kezelést kapott.

hirdetés

Bella Hadidról már korábban is írtuk, hogy nővére szerint nagyon intenzív gyógykezelésen esett át az utóbbi időben - ugyanis hosszú évek óta Lyme-kórral küzdött.

A modell több fotót is posztolt Instagramra az elmúlt hónapokról, amelyet az egészsége helyreállításának szentelt - és egyesek szerint emiatt szakíthatott szerelmével. 

Hadid hosszú posztban írt arról, hogy milyen küzdelmes volt az elmúlt időszak:

A kicsi én, aki annyit szenvedett, most nagyon büszke lenne a felnőtt énemre, aki nem adta fel. 

- írta, és megköszönte édesanyjának, Yolandának (aki maga is ezzel a betegséggel küzd), hogy mindig mellette volt, védelmezte, támogatta, és mindenek előtt hitt benne. 

Bella szerint amióta kiderült, hogy Lyme-kóros, csak rosszabbodott az állapota, és a tüneteket egyre nehezebben viselte.

Ilyen szomorúnak és betegnek lenni úgy, hogy közben áldott, kivételezett, szeretettel teli helyzetben voltam, tulajdonképpen a legzavaróbb dolog volt az egészben. 

- írta, és hozzátette, hogy "jól van és nem kell érte aggódni."

A betegség és az intenzív kezelés ellenére a modell leszögezte, nem változtatna semmit a helyzetén, mert így sikerült azzá válnia, aki most.

Próbáltam a legpozitívabb képeket választani, mert bármilyen fájdalmas is volt ez a tapasztalat, a végeredmény nagy megvilágosodást hozott, és új barátokat, új távlatokat és újfajta gondolkodást. Visszatérek, amint késznek érzem magam, hiányoztok és mindannyiótokat szeretlek. 

- jelentette ki. 

 

 

 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek