Starity

Demi Lovatót nem felejtették el barátai

2010. december 10. 22:10   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovatót rengetegen fogják várni, mikor kiengedik a rehabilitációról. Barátai bebizonyították: kitartanak a lány mellett.

hirdetés
Demi Lovatót nem felejtették el barátai

Demi Lovato nem panaszkodhat. Sikeres, szép, okos, van családja és rengeteg barátja, akik a lány számára fontosak. Úgy tűnik, ez visszafelé is igaz, hisz a végsőkig kitartanak mellette, sőt, a rosszindulatú pletykákat sem hiszik el. 

Travis Clark, a We, The Kings énekese és Demi között szoros baráti kapcsolat van. Arról is hallhattunk, hogy randizgattak, de sosem voltak együtt. A fiú már nyilatkozott a lányról, de nem feledkezett meg róla azóta sem. Twitter-oldalán jó párszor láthatunk „I miss Demi Lovato” és hasonló bejegyzéseket. A legutolsót december 5-én írta.

A Rocktábor 2. újonca, Matthew "Mdot" Finley is nagyon szereti a lányt. Szintén december 5-én játszott egy részletet Demi dalából, a Catch Me-ből, illetve két számot is csatolt a szerelmes dalhoz: az Officially Missing You-t és a Tear It Downt. A videó itt nézhető meg.

Kevin Jonas sem hallgat, ha kérdezik. Egy rövid interjúban faggatták, hogy mi van Demivel. Annyit válaszolt, hogy jól van, és minden jót kívánnak neki. Íme a videó linkje.

Brandon Smith, a Sonny With a Chance szereplője is mesélt kolleganőjéről – természetesen a lány mellett állt. Azt mondta, hogy teljes mértékig megérti Demit, és örül, hogy hamar felfedezte a problémát. Ebből a pár szóból lehet érezni, hogy milyen az, amikor az embernek igaz barátai vannak. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek