Starity

Hilary Swank kirekesztett kislány volt

2010. december 10. 22:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hilary Swank az InStyle újságírójának mesélt szomorú gyermekkoráról, a Conviction című filmjéről és hobbijáról is.

hirdetés
Hilary Swank kirekesztett kislány volt

A színésznő nemrég interjút adott az InStyle magazinnak. A riporter Los Angelesben, a Santa Monica-hegyen találkozott Hilaryvel, aki épp két kutyusát – Rumit és Karoót – sétáltatta. Swank természetesen elmesélte, miért is szeret órákat eltölteni Hollywood felett: „Hegyi sétán szoktak a jó ötleteim támadni. Ilyenkor nincs mire figyelni, csak úgy feljöhetnek az emberben a dolgok.”

Hilary beszélt az alig két hónapja bemutatott Conviction című filmjéről is: „Ilyen a fogamra való szerep, amivel teljesen tudok azonosulni. [...] Aki a semmiből jött, mint Betty Anne és én, annak mindig meg kellett küzdenie azért, amije van. Az ilyen embereknek a zsigereibe ivódik ez a mentalitás. Ha el akarsz érni valamit, keményen hozzá kell látnod. Meg kell tanulnod, hogy semmit sem kapsz csak úgy, ajándékba. Voltaképpen nem is kell, hogy tudatos legyen ez a gondolkodás. Gyakran csak utólag ismeri fel az ember, amikor mások mondják róla.”

Végül nyilatkozott gyermekkoráról és az őt körülvevő szegény körülményekről is. Az akkor még fiatal kislányt eltiltották barátaitól, folyton csúfolták, így a sportokba menekült: „Semmivel nem cserélném el a gyermekkoromat. A nehézségek, a pénzhiány... rossz volt. [...] Annyi belátásom, pozitív hozzáállásom származott belőle, hogy sose bánjak így senki gyerekével.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek