Starity

Szíj Melinda esett ki a Megasztárból

2010. december 11. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Péntek este a Megasztár énekeseinek két szólódalt és két duettett kellett énekelniük. A legtöbb szavazatot Kökény Attila kapta, így Szíj Melindának és Tolvai Renátának kellett megküzdeni a továbbjutásért.

hirdetés
Szíj Melinda esett ki a Megasztárból

A pénteki adásban Kökény Attila aratta a legnagyobb sikert az elénekelt dalaival, így hát a nézők őt azonnal továbbjuttatták a fináléba.  A 41 éves Szíj Melina és a 19 éves Tolvai Renáta állt ki a zsűri elé, hogy megküzdjenek a továbbjutásért. A zsűri – az összes eddigi adást nézve – Renire tette le a voksát, így Szíj Melinda a Megasztár harmadik helyezettjeként búcsúzott a színpadtól.

Melinda már nem lehet ott a jövő heti fináléban, amiben már csak a két benn maradt énekes, Kökény Attila és Tolvai Renáta vív énekcsatát. A kieső énekesnőről felröppentek a hírek, hogy már nem is dicséri annyira őszintén a zsűri.

Melinda nemrég azt nyilatkozta, hogy nem szeretné megnyerni a Megasztárt, visszont már így is nagyon sokat nyert, hiszen harmadik helyezést ért el.

A jövő heti döntő már egyben a finálé is lesz, ugyanis már csak ketten vannak versenyben: Kökény Attila és Tolvai Renáta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek