Starity

Selena Gomez élete legjobb fellépésén van túl

2010. december 11. 18:06   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez újra a régi stílusával pörgött a Z100 által rendezett karácsonyi koncerten, a Jingle Ballon.

hirdetés
Selena Gomez élete legjobb fellépésén van túl

Október közepén már beszámoltunk róla, hogy december 10-én  nagyszabású karácsonyi koncert lesz a Madison Square-en, mely a Jingle Ball nevet kapja, és a Z100 rendezi. A koncert meg is lett tartva tegnap éjjel New Yorkban, méghozzá teltházas közönséggel!

A fő műsorszám a Wizards of Waverly Place színésznője, Selena Gomez volt, aki nemrégiben adta ki legújabb albumát, az A Year without Raint. Selena gyönyörű volt, és láthatóan fantasztikusan érezte magát a színpadon; mint kiderült, nem véletlenül: „A karácsony a kedvenc ünnepem, megtisztelő, hogy ennek alkalmából felléphettem, ráadásul ennyi ember előtt! Csodálatos érzés volt! Talán még soha nem éreztem magam ilyen jól a színpadon, mint most. Köszönöm mindenkinek, akik közreműködtek abban, hogy ez létrejöhessen!”

Nem csak Selena érezte magát nagyon jól, hanem bizonyára a közönség is: a lány előadta legújabb dalait, régebbi slágereit és örökzöld karácsonyi dalokat is. Újra egyenes, hosszú hajjal lépett színpadra, csakúgy, mint egykor, még a Falling Down című slágerének klipjében. Csinos fekete, „egyszerű, de nagyszerű” ruhát viselt, ami nagyon jól állt neki. A koncert végén Selena egyszerűen csak annyit kiáltott a mikrofonba: „Nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!”

Az este remekül sikerült; a pletykák szerint még Miley Cyrus is énekelt a rendezvényen. Eredetileg a szanatóriumban tartózkodó Demi Lovato is fellépett volna, azonban – mint ismeretes – ez nem valósulhatott meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek