Starity

Íme az okok, amelyek miatt Joe Jonas és Sophie Turner válik - a színésznő elszólta magát?

2023. szeptember 06. 20:08   |   Szerző: Four

Újabb információk érkeztek a színésznő és a zenész romba dőlt házasságáról.

hirdetés

Habár Joe Jonas és Sophie Turner nemrég kiadott egy nyilatkozatot, melyben kifejtették, hogy közösen döntöttek úgy, inkább nem folytatják együtt az életüket - a Page Six egyre több pletyka kezd szállingózni a szakítás körülményeiről. 

A legújabb információ szerint a TMZ több forrása is elárulta, hogy Joe egy biztonsági kamerán keresztül láthatott valamit, vagy Sophie mondhatott valamit, amelynek hatására a zenész számára nyilvánvalóvá vált, hogy véget ért a házassága. 

Emellett sokat számíthatott az is, hogy Turner többször is nyilatkozott arról, mennyire honvágya van, és legszívesebben Angliába költözne, hogy közelebb legyen a családjához és a barátaihoz. 

Nagyon hiányzik Anglia. Az emberek, a hozzáállásuk, minden. Próbálom lassan visszacipelni a férjemet. 

- mondta tavaly az brit Elle-nek. A színésznő hozzátette, hogy nagyon szeret Amerikában élni, de a mentális egészsége szempontjából jobb lenne, ha visszaköltözhetne. 

A barátaim, a családom közelében kell lennem. 

- jelentette ki. 

A Daily Mail szerint a színésznő "csapdában érezte magát" Joe mellett: mindössze 23 évesen ment férjhez és hamar családot is alapított, egy ismerőse szerint azonban Turner most rájött, szeretné kihasználni a fiatalságát.

joejonas/Instagram

Nagyon fiatalon lett híres, aztán férjhez ment és gyerekei születtek, de nem használta ki a tinédzser éveit, azokat az éveket, amikor kiszórakozhatta volna magát a barátaival. Úgy érzi, hogy a Trónok harca után megrekedt az élete. Amióta megszülettek a gyerekek, csapdában érzi magát. Ő az egyetlen a baráti körében, aki házas és vannak gyerekei.

- mesélte az illető, aki szerint tavaly karácsonykor kezdődtek a bajok Jonas és Turner házasságában, majd idén nyáron a színésznő visszautazott Angliába, hogy a barátaival vakációzzon és ezzel tulajdonképpen szétköltöztek.

A házasságuk megmentése érdekében nyáron Joe is elutazott a gyerekekkel Warwickshire-be, ahol Turner felnőtt - de sajnos nem jutottak dűlőre. A zenész ugyanis a forrás szerint szeretett volna még egy gyereket, Sophie viszont rájött arra, hogy mennyire hiányzik neki Anglia. 

Sőt, egy másik elmélet szerint az sem tett jót a kapcsolatuknak, hogy Joe családja sokszor hasonlította a színésznőt sógornőjéhez, Priyanka Choprához:

Joe testvérének felesége jóval idősebb és érettebb, a család sokszor hasonlította össze őt Sophie-val, ami nagy nagy nyomást helyezett rá. Nick fiatalabb mint Joe, de sikerült megállapodnia. Ő és Priyanka jobban egyetért a karrierjükkel és a magánéletükkel kapcsolatban. A család hasonló életet szán Joe-nak, de Sophie úgy érzi, ő még csak 27, és nem is igazán élt, mert a fiatal éveit munkával töltötte. 

- tette hozzá az illető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek