Starity

Itt a csavar: Joe Jonas cserben hagyta Sophie Turnert?

2023. szeptember 07. 22:10   |   Szerző: Four

Az énekes és színésznő felesége a napokban jelentette be, hogy válik - újabb hírek arról, mi történhetett köztük.

hirdetés
Itt a csavar: Joe Jonas cserben hagyta Sophie Turnert?
Fotó: sophiet/Instagram

Újabb csavar Joe Jonas és Sophie Turner válásában: a két híresség szakításának okairól eddig többen úgy nyilatkoztak, a különböző életstílusuk és a színésznő honvágya játszhatott közre a döntésben. 

Most azonban Joe kapcsán érkeztek aggasztó hírek: a TMZ informátora szerint a zenész nem igazán támogatta feleségét a második, tavaly született kislányuk érkezése után. Egyes források szerint Jonas presszionálta Sophie-t, hogy mozduljon ki és jelenjen meg több hivatalos eseményen annak ellenére, hogy a színésznő nem akarta, hogy fotózzák. 

Habár inkább szeretett volna otthon maradni a kicsikkel, Turner végül elkísérte a férjét - ám egyáltalán nem érezte jól magát, és tudatta is Joe-val, hogy nem akar ott lenni. 

Egy másik eseményen - amelyre Turner végül nem ment el -, Joe állítólag arra panaszkodott, hogy a feleségének többször kellene kimozdulnia - utalva ezzel arra, hogy bajban van a házasságuk. 

Jonas kedden adta be a válókeresetet, majd később Instagramon, egy Sophie-val közös nylatkozatban bejelentette, együtt úgy határoztak, hogy "négy csodálatos év után" elválnak. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek