Starity

Jimmy Fallon részegen és másnaposan ment be dolgozni?

2023. szeptember 10. 11:11   |   Szerző: SzilviD

A munkatársai szerint Jimmy Fallon kiszámíthatatlan, sokszor részeg és másnapos volt a felvételek alatt. A műsorvezető most bocsánatot kért.

hirdetés
Jimmy Fallon részegen és másnaposan ment be dolgozni?
Fotó: NBC / The Tonight Show

Jimmy Fallon bocsánatot kért a The Tonight Show munkatársaitól, miután azzal vádolták, hogy szidta az alkalmazottakat, mérgező munkahelyi környezetet teremtett, és részeg vagy másnapos volt a felvételek során. A vádakat Rolling Stone magazin hozta nyilvánosságra, amelynek több korábbi és jelenlegi dolgozó is nyilatkozott.

Fallon üzenete így szólt a stábnak: 

Sajnálom, ha zavarba hoztalak titeket. Soha nem akartam ilyen hangulatot teremteni a műsorban. Azt hiszem, a legjobbak legjobbjaival dolgozom, ti vagytok a csúcs. Vannak dolgok, amiket a múltban tettem, amik kínosak, de soha nem bántam rosszul senkivel

A Deadline beszámolója szerint így folytatta utalva a hollywoodi sztrájkokra: 

Azt akarom, hogy ez a műsor szórakoztató legyen, mindenki számára befogadó, vicces, a legjobb műsor legyen, a legjobb emberekkel. Csak azt akartam mondani, hogy hiányoztok.

Legalább hét volt és jelenlegi alkalmazott szerint Fallon viselkedése mélyen befolyásolta a mentális egészségüket. A Rolling Stone 50 korábbi és jelenlegi The Tonight Show dolgozóval beszélt, akik azt állították, hogy Fallon kiszámíthatatlan volt a munkahelyén, és sokszor tűnt részegnek vagy másnaposnak.

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek