Starity

Megérkezett a Szexoktatás előzetese - hamarosan indul az új évad

2023. szeptember 14. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Megérkezett a Szexoktatás utolsó évadának előzetese. Megtudjuk, hogy mi történik Otisszal, Maeve-vel és Eric-kel.

hirdetés
Megérkezett a Szexoktatás előzetese - hamarosan indul az új évad
Fotó: Netflix / Sex Education

Laurie Nunn, a Sex Education alkotója a Tudumnak nyilatkozott az utolsó évaddal kapcsolatban. Elárulta, hogy amikor elkezdtek dolgozni az epizódokon még bizonytalan volt abban, hogy hogyan alakul.

A folyamat során kezdett nagyon világossá válni, hogy a történetek a végéhez közelednek, a karakterek olyan helyen maradnak, ahol nagyon jól éreztem magam. Örültem nekik, és úgy éreztem, hogy mindent elmondtam, amit el akartam mondani ezekkel a karakterekkel ebben a pillanatban.

A 4. évadot a legtöbb karakter nem a Moordale-ben, hanem a csúcstechnológiás, progresszív Cavendish Sixth Form College-ban kezdik. Az új iskolájukban találkoznak egy új népszerű társasággal. Otisnak (Asa Butterfield) még rivális szexterapeutája is akad, O (Thaddea Graham) és egy ismerős arc, Isaac (George Robinson), aki művészetet tanul.

Természetesen visszatér Gillian Anderson is, mint Otis anyukája, Jean, és a Groff család. A negyedik évad további új szereplői közé tartozik Dan Levy, mint Thomas Molloy, Maeve (Emma Mackey) amerikai írás tanára, és Lisa McGrillis, mint Jean húga, Joanna.

A Szexoktatás utolsó részei szeptember 21-én debütálnak a Netflixen. 

via Tudum

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek