Starity

Jon Bon Jovi ezért nem fog fellépni a fia és Millie Bobby Brown esküvőjén

2023. szeptember 16. 22:10   |   Szerző: Four

Az énekesről kiderült, hogy nem fog fellépni a fia és leendő menye lagziján.

hirdetés

Habár adná magát a helyzet, hogy Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi esküvőjén majd fellép Jon Bon Jovi is - ám a színésznő nemrég elárulta, hogy az énekes inkább szeretne az örömapai feladataira koncentrálni a nagy napon. 

A 19 éves színésznő a Today műsorában avatta be rajongóit az esküvői tervekbe:

Úgy érzem, ez olyan lenne mintha engem arra kérnének, hogy játsszak el ott a lagzin egy darabot. Szerintem a fickónak szüksége van egy kis szünetre, nem igazán szokott megállni. Mindig teniszezik, vagy énekel. Szerintem szüksége van arra, hogy lazítson, még akkor is, ha mondjuk egy háromórás szünetről van szó. Őrület lenne [ha énekelne az esküvőn]. Nem tudom, hogy megtenné-e.

- nyilatkozott leendő apósáról Brown. 

A híresség hozzátette, hogy bár az esküvőszervezés elég stresszes feladat, szerencsére a szerelme minden kérdésben vele együtt dönt. 

Jake nagyon benne van a szervezésben, nagy segítség az egész procedúra során. Sosem éreztem magam egyedül, ami elég jó dolog. Mindig kérdezgetem, hogy jó ötlet-e ez vagy az. De a lényeg, hogy ez egy nagyon bensőséges nap lesz mindkettőnk számára, és ezért nagyon izgatottak vagyunk. 

- árulta el. 

A színésznő idén áprilisban jelentette be, hogy két év randizás után szerelme megkérte a kezét - méghozzá mint kiderült, az édesanyja gyűrűjével. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek